Automobili – zvuci i melodije

featured-image


Get it on Google Play

Da li vam je srce puno kada čujete zvuk motora? Da li se osjecate srecno kada super kul Ferari prodje pored vas? Za sve vas, ljubitelji automobila, donosimo vam Automobili – zvuci i melodije, jer to je besplatna aplikacija u kojoj se nalaze najbolji zvučni efekti gotovo za svaki model automobila.

Najbolja stvar kod ove Android aplikacije Automobili – zvuci i melodije je da je potpuno besplatna. Sada možete slusati zvuk motora na vašem telefonu i hvaliti se svojim frendovima o tome. Zvuci “paljenje motora” mogu se koristiti kao SMS melodije ili “ubrzanje automobila” kao svoj zvuk obavještenja, tako da imate dovoljno vrijemena da obavite zadatak. Koje su vaše omiljene vrste vozila? Ako ste ljubitelj BMV onda možete da izaberete taj zvuk motora. Želite li da čujete Mercedes I njegov motor kad god vam neko posalje sms? Ova super aplikacija, možete imati to, i mnoge druge super stvari. Jos jedna od opcija je postavljanje Ferrari motor zvuka kao melodija za alarm. Ako zelite da cujete pucanje gume Honda automobila, ova neverovatna aplikacija vam pruza čak i to! Bez obzira koliko dugo ćete koristiti ovu aplikaciju, bitće te uvijek iznenađeni sa brojnim opcijama koje pruza.
Gospodo, upalite svoje motore i uživajte u svojoj novoj I besplatnoj aplikaciji!

Automobili – zvuci i melodije Karakteristike:
====================================
– Postavite kao rington / melodiju za kontakt / alarm / sms zvuk
– Podesite vreme za pustanje zvuka
– Postavite widget gumb za omiljene zvuke na pocetni zaslon
Napomene:
1. “Postavi kao alarm” naredba neće utjecati na postojeće alarme, samo na novostvorene. Možete izbrisati postojeći alarm i napravite novi.
2. Kako biste postavili widget gumb, slijedite sljedeće korake: Kliknite na zaslon i zadržite malo duže > Dodajte widget > Odaberite “Automobili – zvuci i melodije” sa liste > Odaberite zvuk.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s