Besplatne melodije za mobitel

featured-image


Get it on Google Play

Ako su vam dosadila zvona na vašem Android telefonu, rješenje za vaš problem je Besplatne melodije za mobitel aplikacija! Ne ustručavajte se ni minutu duže i iskoristite besplatno skidanje pjesama!

Ako zelite smiješne melodije onda ste na pravom mjestu, jer je ovo super cool aplikacija koja vam može dati sve što vam je potrebno i više. Nakon što ste preuzeli Android melodije, slušanje ovih prekrasnih melodija vam nece dosaditi! Vi ćete svakako voleti svoje nove zvukovi zvona za mobitele toliko da nećete ni odgovariti na Vaše pozive, tako da možete slušati ove tonovi za mobitele što je duže moguće. Možete postaviti melodije kao dolazni poziv, SMS melodija, ili budilica – sa Besplatne melodije za mobitel aplikacija mogućnosti su ogromne!
Sada imate priliku da pokažete svojim prijateljima da imate najbolje besplatne melodije na svijetu! Dakle, bolje kasno nego nikad!

Besplatne melodije za mobitel Aplikacija značajke:
============================

– Postavite kao rington / melodiju za kontakt / alarm / sms zvuk
– Podesite vreme za pustanje zvuka
– Postavite widget gumb za omiljene zvuke na pocetni zaslon

napomene:
=====
1. “Postavi kao alarm” naredba neće utjecati na postojeće alarme, samo na novostvorene. Možete izbrisati postojeći alarm i napravite novi.
2. Kako biste postavili widget gumb, slijedite sljedeće korake: Kliknite na zaslon i zadržite malo duže > Dodajte widget > Odaberite “Besplatne melodije za mobitel” sa liste > Odaberite zvuk.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s