Motocikl Zvuci

featured-image


Get it on Google Play

Zamislite sebe kao učesnika Moto skupa! Kako bi bilo super da se družite sa poznatim – samo vi i bajkeri i da uživate slušajući Honda motor. Ne morate da zamisljate ovo više, jer Motocikl Zvuci android aplikacija vam omogucava da cujete pravi zvuk motora gde takodje mozete naći gomilu različitih vrsta motora.

Suzuki ili Kavasaki – koji preferirate? Ili ste vi mozda ljubitelj najpoznatijeg brenda motocikala na svetu poznat kao Yamaha? Pa, pogodite šta, to nije vise uopste bitno, jer ova aplikacija vam nudi sve to pa čak i više. Ovo je zaista odlicna besplatna aplikacija i najbolja stvar je da je možete preuzeti besplatno. Uz ovu novu Motocikl Zvuci aplikaciju možete uživati slušajući turiranje Harley Davidson motora. Možete da koristite ove zvuke da se hvalite tokom motokrosa ili da započnete razgovor sa osobom koja deli istu strast za motokros i paklene ulice i koja takođe voli da cuje skripu gume po asfaltu. Ova brza i besna aplikacija može da vam pomogne da dobijete dozvolu a kategorije i da saznate više o garderobi za motorist i drugim stvarima. Ako ste pravi ljubitelj motocikla, uzivacete slusajuci ove zvuke kao vasa melodija za mobilni!
Stavite kacige i pripremite se za najludju vožnju do sada!

“Motocikl Zvuci” Karakteristike:

– Postavite kao rington / melodiju za kontakt / alarm / sms zvuk
– Podesite vreme za pustanje zvuka
– Postavite widget gumb za omiljene zvuke na pocetni zaslon

Napomene:
1. “Postavi kao alarm” naredba neće utjecati na postojeće alarme, samo na novostvorene. Možete izbrisati postojeći alarm i napravite novi.
2. Kako biste postavili widget gumb, slijedite sljedeće korake: Kliknite na zaslon i zadržite malo duže > Dodajte widget > Odaberite “Motocikl Zvuci” sa liste > Odaberite zvuk.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s