Stari Telefoni Melodije Zvuci

featured-image


Get it on Google Play

Stari telefoni – da li ih volite? Da li želite da čujete zvuk retro telefon – a? Sa ovom odlicnom Stari Telefoni – Melodije i zvuci aplikacijom možete skinuti besplatne melodije i naciniti da vas moderan telefon zvuci kao da je starinski.

Besplatne melodije koje ćete naći u ovoj extra aplikaciji je sve što vam je potrebno! Stari telefoni su se vratili u igru! Izuzetno je kul danas imati Android koji zvoni kao neki stari telefon. Ako želite da budete najpopularniji u školi, onda treba svakako da imate melodije telefona na okretanje. Broj različitih melodija telefona je ogroman! A opcije koje možete da uradite sa njima su takođe velike!
Možete da cujete fiksni telefon svaki put kad vas neko zove na mobilni. Melodija za poruku može da bude zvuk koji najnoviji mobilni ima. Kao kontakt zvuk za vasu baku i deku na primer možete podesiti zvuk prastarog telefona. Sa ovom super aplikacijom sada možete odmah da znate da vaš ured taj koji vas zove, čak i bez gledanja u ekran već samo slušanjem melodije. Jednostavno postavite zvuk klasičnog ureda ili digitalnog ureda to je to! Mi možemo da garantujemo da ćete voleti sve ove nostalgične melodije, posebno najpoznatiju – zvono melodiju!
Mogućnosti koje vam Stari Telefoni – Melodije i zvuci besplatna aplikacija nudi su beskrajne. Probajte ove najbolje melodije i nećete zažaliti!

Karakteristike Stari Telefoni – Melodije i zvuci aplikacije:
===========

– Postavite kao rington / melodiju za kontakt / alarm / sms zvuk

– Podesite vreme za pustanje zvuka

– Postavite widget gumb za omiljene zvuke na pocetni zaslon

Napomene:
=====

1. “Postavi kao alarm” naredba neće utjecati na postojeće alarme, samo na novostvorene. Možete izbrisati postojeći alarm i napravite novi.

2. Kako biste postavili widget gumb, slijedite sljedeće korake: Kliknite na zaslon i zadržite malo duže > Dodajte widget > Odaberite “Stari Telefoni – Melodije i zvuci” sa liste > Odaberite zvuk.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s