Zvučni efekti

featured-image


Get it on Google Play

Proađite zvučne efekte koje ste oduvijek željeli imati! Preuzmite “Zvučni efekti” besplatnu aplikaciju i uživajte slušajući najbolje zvukove!

Ovo su kul zvučni efekti, kolekcija koja se sastoji od pažljivo odabranih besplatnih zvučnih isječaka koji će zadovoljiti čak i one najprobirljivije. Tu je nešto za svakoga. Možete se opustiti uz glazbu i zvučne efekte prirode, kao što su zvuci vode. Zabavite se uz svoje prijatelje pomoću zastrašujućih zvučnih efekata koji se mogu koristiti kao zvučni efekti za Noc vestica ili uživajte uz zvuke životinja poput nježnih zvuka ptica i mnogih drugih.
Odaberite neki od pozadinskih zvukova koji mogu napraviti odličnu atmosferu. Pustajte zvučne efekte video igara i zamislite da ste akcijski junak ili koristiti zvucne efekte iz filmova kao i horor zvučne efekte dočarajte situaciju u kojoj se nalazite. Smijesni zvukovi kao što su zvuci crtanih filmova i FX zvučni efekti su super da ih koriste kao odgovor na pitanje ili izraziti svoju reakciju na nešto.
Kada je potrebno malo akcije tu su zvučni efekti i zvuci pištolja. Pritisnite dugme widgeta na početnom zaslonu i koristite zvuke eksplozije koji mogu biti fantastična podvala i idealni za igranje igara na otvorenom.
Ako želite ljutiti ljude oko vas, ova aplikacija ima najbolje zvučne efekte za to. Dječji plač učinit će da ljudi potpuno polude. Pojačajte glasnoću te ih stvorite paniku sa zvučnim efektima sirene i zvona ili ih nervirajte uz zvuk automobila ili aviona.

Cool značajke:
===========
– Postavite kao ringtone / kontakt zvona / zvuk alarma / sms zvuk
– Postavite timer igrati zvuk
– Set dodatak gumb omiljenih zvukova na zaslonu telefona

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s