3D Zvuk

featured-image


Get it on Google Play

3D Zvuk zeli da bude oslobodjen! Preuzimanje “3D Zvuk” app otkrijte novu dimenziju zvuka u 3D.
Molimo Vas da koristite svoje slušalice da bi mogli uživati ​​u 3D mogucnosti. Vaše telefon ima jedan zvučnik koji neć bit u mogućnosti nastupiti podjednako dobro!

Ovo je jedna odlicna 3D aplikacija koja ima moć da vas dovede do potpuno nove razine osjećaja i osjetila. Ova kul aplikacija će vas dovesti do drugog svijeta i samo uz pomoć zvukovi zvona. Možete se naći u orijentalnom svijetu ili se možete osjetiti da se krećete okolo, ali ste zapravo u svojoj stolici cijelo vrijeme! Nakon što ste preuzeli 3D zvuk na Android, možete slušati ove holofone zvukove koliko god želite. Ovi zvukovi će vam se ciniti kao da dolaze iz različitih smjerova. To je razlog zašto ćete dobiti dojam da staklo se razbija o vašoj glavi. To se zove 3D zvuk iluzija. Sve što morate učiniti je da zatvorite oči i pustite 3D Zvuk aplikaciju da vas dovede u svijet mira i zabave.

Soundboard sadržaj:
Ova app sadrži hrpe različitih zvučnih efekata, a svaki moze biti 3D melodija i ton poruke. Možete postaviti svoj android telefon da zvoni nekim od tih virtualnih zvukova, poput policije koji dolaze da vas uhiti. Svaki put kad primite SMS imacete dojam gong zvuka u blizini glave. Ovdje također možete naći cool 3D pjesme, romanticne zvukove i također, za sve vas nezasitne slušatelje, nudimo vam posebnu mješavinu najzanimljivijih zvukova i melodija za mobitel.

3D zvučni efekti su skupina zvukova koji manipuliraju sliku a nastaju uz pomoc stereo zvučnika To često uključuje virtualni plasman izvora zvuka s bilo kojeg mjesta u tri dimenzije prostora, uključujući i iza, iznad ili ispod slušatelja.

Postoji nekoliko tipova 3D efekte:

-Oni koji samo proširuju stereo sliku izmjenom informacijom.
-Oni koji uključuju kompletnu 3D simulacija.

3D Zvuci App značajke:
===========
– Postavite kao rington / melodiju za kontakt / alarm / sms zvuk
– Podesite vreme za pustanje zvuka
– Postavite widget gumb za omiljene zvuke na pocetni zaslon

napomene:
=====
1. “Postavi kao alarm” naredba neće utjecati na postojeće alarme, samo na novostvorene. Možete izbrisati postojeći alarm i napravite novi.
2. Kako biste postavili widget gumb, slijedite sljedeće korake: Kliknite na zaslon i zadržite malo duže> Dodajte widget> Odaberite “3D Zvuk” sa liste> Odaberite zvuk.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s