MP3 Melodije

featured-image

Želite li imati kvalitetne besplatne MP3 Melodije za Mobitel na vašem Android telefonu? U MP3 Melodije za Mobitel aplikaciju smo sastavili najbolja Zvona Besplatno i najbolji zvuci mp3.
Ako ste umorni od starih standardnih zvona koje imate na svom Android telefonu imamo savršeno rešenje! Ova mp3 aplikacija pruža najbolja zvona i besplatno preuzimanje, i samo možete pronaći kvalitetna mp3 zvona.

button

Mp3 datoteka (MPEG-1 Audio Layer-3) kompresuje zvučne datoteke na dvanaestinu od veličine izvorne zvučne datoteke. Ova jedinstvena tehnika još uvijek uspeva sačuvati visoku vernost zvuka kada datoteka se pusta na mp3 player ili uređaje koji podržavaju format datoteke. Sistem Android i Smartfon imaju izvornu podršku za korištenje mp3 audio datoteke kao melodije. Ako ste Android smartphone korisnik nećete imati problema da slusate nasa mp3 zvona, ili naše SMS tonove i alarm.
Mp3 melodije će zauzimati manji prostor na memoriji telefona ili na memorijskoj kartici od standardnih melodija. Mp3 audio datoteke (naziv datoteke kao sufiks “. Mp3”) su obično datoteke koje ste preuzeli. Ako ste preuzeli mp3 aplikacije i melodije zvona uštedecetecete memorijski prostor i izbecicete potrebu za korištenje dodatnih memorijskih rešenja za vas android telefon.
Ako ste u potrazi za najbolja zvona i besplatno preuzimanje onda ste našli pravu mp3 aplikaciju. Naše melodije od poverenja za Android će uštedeti memorijski prostor bez ugrožavanja kvaliteta.
Preuzmite mp3 melodije za Mobitel besplatna aplikacija sada i uživajte u top zvona, SMS zvuke i alarm na vašem Android telefonu!

Mp3 Melodije za Mobitel karakterisitike:
==============

– Podesite kao melodiju telefona / kao melodiju za određeni kontakt / kao zvuk alarma / kao zvuk za obaveštenja
– Podesite tajmer da pusti melodiju u određeno vreme
– Namestite na vašoj početnoj strani widget dugme za omiljene zvuke

Napomene:
=====

1. “Podesi kao alarm” komanda neće uticati na postojeće alarme, samo na novokreirane. Možete da izbrišete postojeći alarm i napravite novi.
2. Kako biste postavili widget dugme, pratite sledeće korake: Kliknite na svoj ekran i zadržite malo duže> Dodajte widget > Izaberite Mp3 Melodije za Mobitel sa liste> Izaberite zvuk.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s