Bozicne Pjesme i Melodije

featured-image

To mora biti Božić sto se sprema ovih dana, a mi vam donosimo posebnu Bozicne Pjesme i Melodije aplikaciju da bi ovaj Božić ucinili izvanrednim za vas i vašu obitelj i prijatelje.
Najbolji način da provedete Badnjak je da ga provedete sa svojim najmilijima. Možete gledati božićne filmove, organizirati natjecanje u pjevanju božićne pjesme ili možete svi zajedno dati završni dodir na vase Bozicno drvce iliti jelka i staviti hrpu raskošnih božićnih darova ispod njega. Ako sve ovo ne zvuči zanimljivo za vas, tu su Bozicne Pjesme i Melodije u kojima mozete uživati svaki trenutak!

button

Božić je vrijeme za dijeljenje ljubavi i druženje, a ova besplatna aplikacija je najbolji način da to učinite. Možete imati dzabe bilo koju od brojnih melodija dostupnih ovdje. Očito, tu je najpoznatija pjesma Wish You a Merry Christmas svima koji je vole. Jeste li čuli pjesmu Jingle Bells? Sada, možete je čuti na mobitelu, kad god želite. Djeda Mraz dolazi od Sjevernog pola, ali sada on može doći izravno na vaš telefon i za besplatno! Možete koristiti bilo koji zvuk kao melodija za mobitel, ton alarma ili čak sms ton. Mogućnosti su ogromne!

Sretni blagdani i uživajte u svojim novim zvucnim efektima!

Ovdje su neke zanimljive činjenice o Božiću koje niste definitivno znali!
-Jelka je tradicionalno ukrašena vockicama kao što su jabuke, orasi ili sljive. Danas je ukrasavamo šljokicama, lampionima i drugim ukrasima.
– Djed Mraz, vlasnik poznatog Ho Ho Ho, općenito je opisan kao krupan, radostan, bijelo-bradati čovjek – ponekad s naočalama – nosi crvenu kaput s bijelim ovratnikom, bijelo-crvenim hlačama vezane lisicama, i crni kozni remen i cizme.
Bozicne Pjesme i Melodije App značajke:

===========

– Postavite kao zvukovi za mobitel / kontakt zvona / alarm / obavijest zvuka
– Postavite timer kada da pusti zvuk
– Postavite widget omiljenih zvukova na home page-u

Bilješke:

============

1. “Postavi kao alarm” naredba neće utjecati na postojeće alarme, samo novima ste stvorili. Možete izbrisati postojeći alarm i stvoriti novi.
2. Da biste postavili dodatak: Long klik na početnom zaslonu> Dodaj widget> Izaberite Bozicne Pjesme i Melodije s popisa> odabrati zvuk.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s