Budilica i Alarm

featured-image


Get it on Google Play

Dobro jutro! Ako imate problema da se probudite ujutru, vi ste na pravom mjestu, jer ce Budilica i Alarm besplatna aplikacija napraviti pravog ranoranioc od tebe!Buđenje je stvarno teško za puno ljudi. Oni obično kažu da ne čuju alarm i da oni nemaju dovoljno glasan alarm. To čini njihov dan stresan, i oni su uvijek u stalnoj žurbi. Ova besplatna aplikacija, vam obecava sigurno budjenje i ustajanje rano! Ove besplatne melodije, vas osiguravaju da nikada vise necete kasniti

Navika je ljudi danas da spavaju sa svojim telefonima pored njihovih glava, a to je razlog zašto je ova budilica na telefonu tako učinkovit. No, čak i ako sklonite od sebe svoj telefon kad idete na spavanje, morat ćete ga čuti u jutarnjim satima, jer su pjesme za budjenje koje se nalaze u ovoj aplikaciji strašne. Možemo jamčiti da nema šanse da se ne probudite ako ste postavili pijetao zvuk ili još bolje, BEEP BEEP zvuk. Naravno, u Budilica i Alarm besplatna aplikacija za android, također možete naći ljepše alarm tonove, te različitu mirnu i umirujuću alarma glazbu.
Ako ste se ikada zapitali kako se probuditi uz alarm, nećete morati brinuti o tome više, jer ovo Budilica i Alarm app čini to za vas sada! Mi znamo da vrijeme je novac zato smo i napravili ovu aplikaciju!

Soundboard Budilica i Alarm Sadržaj:
Broj različitih zvučnih efekata koji se mogu naći u ovoj aplikaciji je ogromna. Možete postaviti različite vrste sirena za vas probuditi. Postoji nekoliko različitih zvukovi zvona, i naravno tu je standardni alarm zvuk. Mogućnosti su ogromne i najbolje bi bilo da istražite sami i besplatno preuzmete zvona samo za vas!

Probudite se s najboljim BUDILICA zvukom i imajte lijep dan!

Budilica i Alarm aplikacija značajke:
===========
– Postavite kao rington / melodiju za kontakt / alarm / sms zvuk

– Podesite vreme za pustanje zvuka
– Postavite widget gumb za omiljene zvuke na pocetni zaslon

napomene:
=====
1. “Postavi kao alarm” naredba neće utjecati na postojeće alarme, samo na novostvorene. Možete izbrisati postojeći alarm i napravite novi.
2. Kako biste postavili widget gumb, slijedite sljedeće korake: Kliknite na zaslon i zadržite malo duže> Dodajte widget> Odaberite “Budilica i Alarm” sa liste> Odaberite zvuk.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s