Duhovna Glazba

featured-image


Get it on Google Play

Uživate li slušati kršćansku glazbu? Uz duhovne pjesme osjećat ćete se opuštenije i mirno? Ako da, onda ste na pravom mjestu, jer vam aplikacija “Duhovna Glazba” nudi najbolje od svetih pesama!

Ovo je kvalitetna aplikacija koja vam omogućuje da imate najbolju kršćansku glazbu na svom telefonu. Nakon što ste preuzeli aplikaciju, možete uživati u ovim prekrasnim pjesmama kad god želite i za koliko vam se sviđa! Najbolja stvar je da je ovaj app je potpuno besplatno! Ako vam se ne sviđa ta vrsta glazbe, “Duhovna Glazba” aplikacija će uciniti da se zaljubite u nju svakako. Raznolikost izbora ova aplikacija nudi je ogromna. Možete staviti Ave Maria kao zvuk zvona ili Sanctus pjesme i na taj način imati najbolji ringtone medju svojim prijateljima. Možete se moliti za svoje najmilije, dok slušate Dies irae ili Salve Regina. Ova aplikacija je također zgodna jer imate sve tekstove dostupne s pjesmama tako kada je u crkvenim katoličkim molitvama se čitaju, a gregorijanski koral je pjevao možete ga pratiti bez problema. Možete pustati ove pjesme hvale za svoje prijatelje i educirati ih, a to je također odličan način za početak razgovora s ljudima u dijeljenje evanđelja.
Duhovna glazba je glazba koja je napisana izraziti bilo osobne ili zajedničko uvjerenje o kršćanskom životu i vjeri. Zajedničke teme kršćanskih pjesama su pohvale, obožavanje, pokore i naricati, a njezini oblici variraju diljem svijeta.
Kao i drugi oblici glazbe stvaranje, performanse, značaj, pa čak i definicija kršćanske glazbe varira ovisno o kulturi i društvenom kontekstu. Kršćanska glazba je skladao i izvodi za mnoge svrhe, od estetskog užitka, vjerskih ili ceremonijalne svrhe, ili kao zabavni proizvod za tržište.

App značajke:
===========
– Postavite kao ringtone / kontakt zvona / zvučnog alarma / obavijest zvuka
– Postavite timer igrati zvuk
– Set dodatak gumb omiljenih zvukova na zaslonu telefona dom

Bilješke:
=====
1. “Postavi kao alarm” naredba neće utjecati na postojeće alarme, samo novima ste stvorili. Možete izbrisati postojeći alarm i stvoriti novi.
2. Da biste postavili dodatak: Long klik na početnom zaslonu > Dodaj widget > Izaberite Duhovna Glazbaiz popisa > Pick zvuk.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s