Glazbeni Instrumenti

featured-image


Get it on Google Play

“Glazbeni Instrumenti” android aplikacija je ovdje kako bi uživali slusajuci najbolje melodije za mobitel koje proizvode najpopularnija glazbala.

Postavite svoj omiljen glazbeni instrument tako da moze bit melodija za mobitel, sms melodija ili alarm (budilica). Koristite ih kao obrazovni alat koji pomaže djeci i drugim osobama kak bi saznali kako glazbeni instrumenti zvuce i da shvate kako je klasicna glazba prelijepa . Možete igrati igre sa svojom obitelji cijeli dan – pogodite koji je instrument kada čujete melodiju.
Postoje mnoge vrste instrumenata koje ova besplatna aplikacija sadrzi. Odaberite tip koji vam se najviše sviđa.
Jedan od najpopularnijih vrsta glazbala su instrumenti s tipkama kao sto je klavir. Drugi važan instrument, osobito u nekim kulturama je harmonika, a orgulje se obicno pominju kada je duhovna glazba u pitanju.
Ovdje se nalaze najbolje udaraljke kao sto je bubanj, trokut, i GONG. Osim toga, postoje neki instrumenti koji su specifični za neke dijelove svijeta, kao što su Maracas ili Marimba.
Zatim, se mogu pronaći puhački instrumenti, u jednu glupu spadaju limeni instrumenti kao što su trombon, truba i tuba, dok se drugi Puhački instrumenti kao sto su klarinet, oboa i saksofon.
Ako su gudački instrumenti ono sto najvise volite da slusate, onda ovde možete pronaći predivne melodije klasične gitare, koji je najpopularniji instrument ove grupe, zatim tu su violina, violončelo, ali i tradicionalni instrumenti poput gusle, i mnogi drugi.
Za one koji vole, tu su elektricni instrumenti kao što je električna gitara (blues i rock) i bas gitara.
Osim ovih redovnih instrumenata, postoje neke afričke glazbala kao što su djembe, dgeridoo, ukulele – havajska gitara, sarangi – jedan od niza indijskih glazbala i mnogi drugi zanimljivi instrumenti.
Odaberite zvukove iz popisa glazbenih instrumenata i uživajte​​, jer glazba je lijek za um.
Glazba download odmah!

Karakteristike “Glazbeni Instrumenti” aplikacije:
– Postavite kao zvukovi za mobitel / kontakt zvona / alarm / obavijest zvuka
– Postavite timer kada da pusti zvuk
– Postavite widget omiljenih zvukova na home page-u

Napomene:
1. “Postavi kao alarm” naredba neće utjecati na postojeće alarme, samo na novostvorene. Možete izbrisati postojeći alarm i napravite novi.
2. Kako biste postavili widget gumb, slijedite sljedeće korake: Kliknite na zaslon i zadržite malo duže> Dodajte widget > Odaberite “Glazbeni Instrumenti” sa liste > Odaberite zvuk.
Kada odaberete kategoriju glazbenih instrumenata koje želite slušati, pustite zvuk s kratkim klikom na instrument. Ako želite koristiti značajke tog zvuka, s dugim klikom na ikonicu možete odabrati značajku koju želite.

Ovo je savršena aplikacija, a glazbeni instrumenti su mnogobrojni!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s