Kul Melodije za Mobitel

featured-image


Get it on Google Play

Upomoć! Moj Android treba Kul Melodije za Mobitel! On osjeća potrebu da se u njemu nalaze besplatni zvučni efekti. Tu samo najbolje melodije mogu pomoci.

Možete osjetiti olakšanje, jer pomoć je na putu. Kul melodije će vratiti vas telefon u život. Sve što trebate učiniti je preuzeti besplatno zvona i oni će učiniti ostalo. Ovo je besplatna aplikacija koja će izliječiti vas telefon, a samo ove popularne melodije zvona će ga zaštititi godinama.

Najbolja stvar je da su svi kul zvuci koje ćete pronaći ovdje pažljivo odabrani da budu višenamjenski zvukovi. Oni se mogu postaviti kao melodije dolaznog poziva ili čak možete postaviti neki određeni ton za posebnu osobu iz vaseg imenika. Podrazumeva se da su ovdje desetine kul melodija za poruke i mnoge alarm melodije. Samo najbolja zvona i cool SMS tonovi učinit će da vaš dan bude uspješan i zanimljiv.
Ne samo da će ove kul besplatne melodije pomoći vasem telefonu, ali one također će vam pomoći u poboljšanju svog društvenog statusa i postajanju vise kul svaki dan. Osim toga, tu su i smiješne melodije za mobitele koje sadrže dnevnu dozu humora koju svatko treba.
Ne dopustite da vaš telefon pati – preuzmite ove besplatne melodije za mobitel sada i spriječiti sve probleme.
Kul Melodije za Mobitel značajke:
=================================

– Postavite kao rington / melodija za kontakt / alarm / sms zvuk
– Podesite vreme za pustanje zvuka
– Postavite widget gumb za omiljene zvuke na pocetni zaslon

Bilješke:
========

1. “Postavi kao alarm” naredba neće utjecati na postojeće alarme, samo na novostvorene. Možete izbrisati postojeći alarm i napravite novi.

2. Kako biste postavili widget gumb, slijedite sljedeće korake: Kliknite na zaslon i zadržite malo duže > Dodajte widget > Odaberite “Kul Melodije za Mobitel” sa liste > Odaberite zvuk.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s