Melodije za Mobitel Biznis

featured-image


Get it on Google Play

Melodije za Mobitel Biznis je nova besplatna aplikacija koja vam daje Business Edition melodije. Koristite ove beplatne melodije samo ako ste ozbiljan biznismen! Nemojte se brukati!

Želite da ljudi prepoznaju da ste dobar biznismen i poslovna zena u gradu. Mi smo zaokupljeni velikim stvarima, kao što su elegancija i odjeća pa zato zaboravljamo male stvari, ali jednako bitne. Jedna od najvažnijih ‘malih’’ stvari su melodije zvona. Možete biti sigurni da vaš ugled će ići brže dolje ako vasi tonovi za mobitel nisu profesionalni. U ovoj odlicnjoj aplikaciji možete pronaći samo najbolja zvona koji će vam pomoći stvoriti ime za sebe na sastancima, konferencijama i drugim stručnim skupovima. Besplatne melodije su konacno dostupne i vama!

Zvukovi mobitela nisu vise ono o cemu vi treba da brinete. Postoje mnoge različiti zvučni efekti dostupni ovdje, kao što su uredski telefon zvuk, i koju god da postavite melodiju ne možete biti u krivu. To su potpuno profesionalne melodije pakirane u ovoj aplikaciji i najbolje melodije koji su tu za vas.

Ovaj soundboard sadržaj nije ni prevelik ni premal. Možete postaviti Marimba iPhone kao SMS zvona, ili vaš melodija dolaznog poziva može biti zvuk za star telefon. Prava business melodija koja se moze naći ovdje definitivno je poslovni telefon zvuk. Zvucni efekti koji se mogu naci ovdje su jos i zvona, zauzet zvuk, starinski telefon i klasičan telefon. Postoje neki muzicki instrumetni kao gitara, flaut i klavir. Neki će biti neugodni za vas kada ured zove i obavjestenja, ali zvuci kao melodijski, osmijeh i retro zvuk će biti među vasi favoriti. Ako ne možete odabrati jedan, izaberite mix efekat zvuka.
Napravite veliki korak u novi život – besplatno preuzmite melodije sada.
Melodije za Mobitel Biznis je sve što vi i vaš Android trebate za uspjeh.

Melodije za Mobitel Biznis aplikacija značajke:
=============
– Postavite kao zvukovi za mobitel / kontakt zvona / alarm / obavijest zvuka
– Postavite timer kada da pusti zvuk
– Postavite widget omiljenih zvukova na home page-u

Bilješke:
========
1. “Postavi kao alarm” naredba nece utjecati na postojece alarme, samo na nove koje ste stvorili. Možete izbrisati postojeci alarm i stvoriti novi.
2. Da biste postavili dodatak: Dugacak klik na pocetnom zaslonu> Dodaj widget> Izaberite Melodije za Mobitel Biznis s popisa> Izaberite zvuk

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s