Orijent – Melodije za Mobitel

featured-image


Get it on Google Play

Orijent – Melodije za Mobitel aplikacija donosi atmosferu Orijenta na vas Android telefon! Najbolja Korejska muzika, Arapska glazba i Japanske melodije stizu na vas telefon.

Ako uživate slušajući glazbu, i volite Bliski Istok i drugu glazbu orijenta, onda ste na pravom mjestu. U ovoj aplikaciji možete pronaći mnogo različitih orijentalnih zvona. Možete koristiti ove orijentalne melodije kao melodija za telefon, na primjer. Ova app vam nudi najbolju kombinaciju različite istočne glazbe. Nije bitno da li želite da vaš telefon ima zvuk Koreje ili zvuk Japana, jer može imati oboje plus još mnogo više.
Koristite molodije zvona za Android i postaviti ih kao pjesme za mobitel ili zvuk alarma. Možete slušati ove orijentalna glazba zvuke kad god želite i koliko dugo vam je potrebno.

Pokušajte napraviti kineski večeru, sa štapićima i sve i postaviti kineske tonovi za mobitel da dodate na atmosferi. Vi ćete se svakako zabaviti sa svojim prijateljima. Još jedna odlicna ideja je da organizirate orijentalni zur sa svom hranom, kostimima itd. Možete da izvedete trbusni ples uz pjesme sa vaseg telefona. Ljudi koji su napravili ovu veliku aplikaciju imali su sve to na umu, a to je razlog zašto možete pronaći arapske melodije ovdje, ali i turska zvona i mnoge druge besplatne melodije.
Ako vam se sviđa Dubai glazba i posjetili ste ovo mjesto nedavno, postaviti zvona koji će vas podsjećati na lijepe trenutke prošlosti koje ste imali tamo.
Broj različitih zvučnih efekata je ogromna i treba istražiti sve te azijske zvukove i pronaći najbolje za vaš telefon.Karakterisitke Melodije za Mobitel app:
===========
– Postavite kao zvuk za mobitel / kontakt zvona / alarm / sms zvuk
– Postavite timer kada da pusti zvuk
– Postavite widget omiljenih zvukova na home page-u

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s