Pas zvukovi

featured-image

Ako je pas vaš omiljeni ljubimac onda biste sigurno željeli imati “Pas zvukove” aplikaciju u telefonu. Ova zanimljiva aplikacija je se može postavutu kao zvuk zvona, alarm da se probudite u jutro ili SMS zvona.

button

Ovdje možete naći veliki izbor različitih zvukova mnogih pasmina. Ako volite štenace, onda ste upoznati s pas grintav, psa kao rotvajler. Ako želite da vaš pas biti teritorijalni, onda ćete sigurno voljeti laje pas zvukove i postoje različite vrste lavež zvukova, poput Lajanje psa noću. Ako želite uplašiti svoje prijatelje, možete odabrati jeziv zvuk koji bi psi proizvode! Ovaj zvuk psa je tipično za australskog Dinga i Hovawarta. Ako imate čivavu kao kućnog ljubimca, s ovom besplatnom aplikacijom, možete je čuti gde god da ste. Možete postaviti zvuk režanja ako želite nekoga uplašiti.

I tko može odoljeti onim slatkim štencima Sibirskiog haskija? S ovom velikom aplikacijom, zzvuk psa može vas pratiti gdje god idete. A tko nije čuo za Labradora i malteškog, dva najpoznatija pasmine u svijetu? Ove dvije su tako pufnaste i slatke da nitko ne može im se oduprije. Postoje mnoge druge pasmine i zvukovi psa u ovoj aplikaciji i zbog velike raznolikosti izbora ne možemo ni popisati ih sve! Morat ćete pogledati ovaj pas soundboard i potražiti omiljeni zvuk za sebe.

App značajke:
===========

– Postavite kao ringtone / kontakt zvona / zvučnog alarma / obavijest zvuka
– Postavite timer igrati zvuk
– Postavite dodatak gumb omiljenih zvukova na zaslonu telefona

Bilješke:
=====

1. “Postavi kao alarm” naredba neće utjecati na postojeće alarme, samo novima ste stvorili. Možete izbrisati postojeći alarm i stvoriti novi.
2. Da biste postavili dodatak: dugi klik na početnom zaslonu> Dodaj widget> Izaberite Pas zvukove i zvona s popisa> odaberite zvuk

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s