Pistolji – Zvukovi Zvona

featured-image

Pistolji! Revolveri! Pazi! Pripremite se – napunite oruzje i uživajte ​​u najboljoj Pistolji – Zvukovi Zvona aplikaciji potpuno besplatno!

button

Ova besplatna aplikacija vam donosi zvuk pistolja kakve niste čuli prije! Vaš mobitel sada može zvucat kak puška. Svaki put kad primite poruku možete cuti pucanj, kao da metak zuji pored vas. Za buđenje u ranim jutarnjim satima možete postaviti zvuk pucnja za taj tvar. Mogućnosti su velike, a možete odabrati kalibar koji vam najbolje odgovara. Osim toga, možete skinuti svo oružje, među kojima su najpoznatiji AK-47 i UZI, besplatno ovdje kod nas.

Imate priliku da imate jedinstvene „melodije“ za vaš Android telefon. Također možete ismijavati svoje prijatelje tako sto cete koristiti zvuk za pištolj da ih uplasite i uspanicite. Ako volite ratne igre, možete koristiti telefon kao oruzje. Ako zelite da se cuje prava pucnjava, poput zvuka sačmarice možete se pretvarati da ste vojnik spreman za ratne misije ili kauboj u sredini unakrsne vatre. S ovom odlicnom aplikacijom možete čuti zvuk pucnja koje proizvodi pištolj kad god želite, i izvaditi tešku artiljeriju kad god je potrebno!

Oružje, ili naoružanje je alat ili instrument koji se koristi kako bi se nanela šteta -fizičke ili psihičke- strukture, ili sustava. U ljudskom društvu, oružje (Glock 17, startni pistolj, M-92 na primjer) se koriste za povećanje efikasnosti i učinkovitosti aktivnosti kao što su lov, kriminal, sprovođenje zakona, i ratovanje.

Život je stalna borba, pripremite se za teška vremena sa “Pistolji – Zvukovi Zvona” aplikacijom!
Pistolji – Zvukovi Zvona značajke:
===========

– Postavite kao rington / melodiju za kontakt / alarm / sms zvuk
– Podesite vreme za pustanje zvuka
– Postavite widget gumb za omiljene zvuke na pocetni zaslon
napomene:

1. “Postavi kao alarm” naredba neće utjecati na postojeće alarme, samo na novostvorene. Možete izbrisati postojeći alarm i napravite novi.
2. Kako biste postavili widget gumb, slijedite sljedeće korake: Kliknite na zaslon i zadržite malo duže > Dodajte widget > Odaberite “Pistolji – Zvukovi Zvona” sa liste > Odaberite zvuk.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s