Pjesme za spavanje

featured-image


Get it on Google Play

Nesanica STOP – ovo je aplikacija za san koja sadrži pjesme za spavanje da budes pospan odmah! Spavalica zvučni efekti eliminiraju brige i stres s uspjehom!

Ako ste puni stresa i pod stalnim pritiskom i imate problema zaspati noću imamo cetri riječi za vas- preuzmite uspavanke odmah. Ovo je jedna besplatna aplikacija koji će vam omogućiti da odete u dubok san. Umjesto plaćati tisuće dolara za tretmane kako bi vas naučili kako da se opustite se za spavanje, nasa muzika za opustanje pomocice vam lako drijemati kad god želite i besplatno. Kad god želite odmoriti od radnog dan, ležite u krevetu i slusati svoje omiljene pjesme opuštajuće i pokušajte se dovesti u stadijum sličan Zen meditacija stanju.

Nakon što ste preuzeli ovu aplikaciju, vidjet ćete glazbu za spavanje listu pjesama, podijeljenih u tri glavne kategorije. Prva kategorija je zvukovi prirode zvucni efekti u kojoj možete slušati umirujuće melodije zvuke kise, zamislite prskanje valova u dubokom okeanu zvukova i osjetiti oči kako se zatvaraju dok je pjev ptica na repeat. Zatim možete prijeći na drugu kategoriju, muzika za opustanje. Poslušajte različite zvuke sume i smanjite stres i paniku. Dobro je poznato da je japanska glazba za opuštanje, dok, samo slušajući glazbu spa može vam pomoći eliminirati bol iz mišića. Treća kategorija je u potpunosti izrađena za vas za zaspati brže. Uspavanka i zvukovi za bebe su odlicni za zijevanje, a ako niste znali, zijevanje je zarazno tako pripremite se da postanete prava uspavana ljepotica.
Koristite svoju pospanost najbolje što možete!

Značajke:

Sve pjesme u ovoj aplikaciji se pustaju izravno s interneta, tako da morate imati pristup internetu (WiFi preporučeno) kako bi slušali muziku za spavanje. Međutim, tu je opcija za vas da skinete bilo koji zvuk za spavanje koji vam se sviđa i da ga imate na svom telefonu i koristite ga kada nemate Internet. Cak ga mozete i stavit kao melodija za mobitel onda.

Druga velika mogućnost koju imate ovdje je da možete napraviti svoj vlastiti popis bilo omiljenih pjesama, ili uspavanke za djecu ili najbolje spavanja melodije, kak cvrčak, jednostavno stavljanjem pjesme koje želite na posebnu listu pjesama.

Ovaj app je super za svakoga – mlade i stare, visoke ili kratke, dječaci ili djevojčice. Meditiranje, opustanje, spavanje! I sve što možemo reći je slatki snovi!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s