Prdenje

featured-image


Get it on Google Play

Stigla je nova besplatna aplikacija za android! To je zabavna aplikacija “Prdenje” u kojoj se nalaze smiješni zvukovi za mobitel koji ce vas nasmijati do suza. Zato je ovo najbolja aplikacija za android ikada! Prdezi su smiješni, ludi i neugodni, tako da su idealni za zabavu sa prijateljima.

Ako ne mozete prdnuti u javnosti, vaš telefon može učiniti umjesto vas! Pustajte prdac zvukove iz svoje nove aplikacije kada ste među svojim prijateljima! Tu su razliciti prdezi kao je glasni prdez koji moze uplasiti tvoje frendove na smrt, a zatim ih nasmijati do suza. Također možete postaviti zvukove kako neko prdi, kao rington, sms zvuk ili alarm, tako da se uvijek mozete probuditi sa smiješkom.

Sadržaj aplikacije
==============
Odaberite jedan od zvukova iz ove besplatne aplikacije “Prdenje” sa ludim imenima i uživati u pustanju raznih zvukova, mokri prdac zvukovi, ženski prdac i slusati kako je najbolje prdeti. Tu su i mnogi druge smiješni zvukovi kao prdac u liftu, dug i trnovit put kroz koji prolazi prdez i mnogi drugi koji će biti najbolji dok se slusaju vicevi o prdenju i igrica prdac. To je savršen način da budete najpopularniji u vašem drustvu.

Karakteristike aplikacije:
===========
– Postavite kao rington / melodiju za kontakt / alarm / sms zvuk
– Podesite vreme za pustanje zvuka
– Postavite widget gumb za omiljene zvuke na pocetni zaslon

Napomene:
=====
1. “Postavi kao alarm” naredba neće utjecati na postojeće alarme, samo na novostvorene. Možete izbrisati postojeći alarm i napravite novi.
2. Kako biste postavili widget gumb, slijedite sljedeće korake: Kliknite na zaslon i zadržite malo duže> Dodajte widget> Odaberite “Prdenje” sa liste> Odaberite zvuk.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s