Smijeh Zvukovi

featured-image

Smijeh je zarazan. “Smijeh Zvukovi” aplikacija može vrlo često izazvati smijeh. Ova aplikacija donece vam smijeh do suza!
Ova smijesna aplikacija sadrži veliku kolekciju smijeha. Tu ima smijeha za svačiji ukus! Ako vam se sviđa vaš Android telefon da zvoni urnebesno, s ovoj velikoj aplikaciji je to sada moguće. Možete slusati jedan od brojnih smijeha bebe zvukova i pustati te zvuke svojoj beci da je usrecite. U ovoj velikoj aplikaciji možete pronaći različito kikotanje i smejuljenje. Jeste li znali da smijeh pomaže da se smanji stres? Uz ovaj program nikada neće biti stresno – slusajte smijesne zvukove i sve će biti bolje. Ako želite ismijavati svog supruga, uz njegov kontakt postavite histerican smijeh. Ove melodije zvona su najbolja stvar koja vam se moze dogoditi!

button

Nudimo vam različite zvuke smijeha od kojih je svaka jedinstvena na svoj način. Istražite ovaj smijeha soundboard za sebe, i nadjite najzabavniji smijeh! Smijanje je zabavno i zdravo. Besplatna aplikacija samo za vas!

Smijeh može biti vrlo zarazan. Koristite svaku priliku za smijeh od srca, jer to je ono što svatko treba. Smijesne melodije cekaju na vas da ih skinete!

Činjenice o smijehu:

– Smijeh je otprilike jednaka 15 minuta na bicikl. Energična smijeh povećava broj otkucaja srca produbljuje disanje, a koristi mišiće u lice, trbuh, i dijafragmom.
– Osim poboljšanja našeg raspoloženje, smijeh može smanjiti stres, pomoći u borbi protiv infekcije, i smanjiti bol.
– Smijeh i humor izazvaju pozitivne promjene u kemiji mozga po objavljivanju endorfina, a to donosi više kisika u tijelo sa dubljim inhalacije.
– Smijeh potiče koncentraciju na “pravo” stavova nego “krivo” stavova.
– Više razine antitijela (imunoglobulin slinovnice) koja se bori zarazne organizme ulaze u dišne putove pronađena su u slini ljudi koji su gledali smiješni video ili iskusni dobre raspoloženja.

Smijesni Zvukovi App Karakteristike:

===========
– Postavite kao zvukovi za mobitel / kontakt zvona / alarm / obavijest zvuka
– Postavite timer kada da pusti zvuk
– Postavite widget omiljenih zvukova na home page-u

Bilješke:
===========
1. “Postavi kao alarm” naredba neće utjecati na postojeće alarme, samo na novije. Možete izbrisati postojeći alarm i stvoriti novi.
2. Da biste postavili dodatak: Dugacak klik na početnom zaslonu> Dodaj widget> Izaberite Smijeh zvukovi iz popisa> Izabjerite zvuk

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s