SMS Melodije Pro

featured-image


Get it on Google Play

Nabavite vasu “SMS Melodije Pro” aplikaciju! To je zbirka u kojoj se nalaze najbolje melodije za mobitel napravljena kako bi vaš telefon bio jedinstven i zanimljiviji od bilo kojeg drugog.
Ova soundboard aplikacija je najbolja u kojoj se nalaze smiješni zvučni efekti koji će vas nasmijati svaki put kada primite SMS. SMS Melodije Pro vam daje razlicite besplatne melodije, tako da su ovi tonovi za mobiltel ili sms zvuci veliki HIT i mozete ih menjati u skladu sa vasim raspolozenjem.

SMS poruke su stvarno važne u našim životima, a i zvukovi mobitela, jer hocemo da ostanemo u kontaktu s ljudima koje volimo. Dakle, učinite nešto dobro za sebe i skinite melodije za mobitel da vase SMS melodije budu najbolje. Najbolje aplikacije for Android su sada na jednom mjestu!

Zanimljive Karakteristike:
==========
– Postavite kao SMS zvuk
– Postavite timer kao lažni SMS zvuk
– Postavite widget za omiljene zvukove na home page-u

SMS (engleski Short Message Service) usluga je slanja kratkih tekstualnih poruka unutar GSM standarda mobilne telefonije. SMS poruka koja se šalje i prima sastoji se od najviše 160 alfanumeričkih znakova. Netekstualni oblik SMS -a također je podržan, a služi za prijenos jednostavne grafike i melodija (u binarnom formatu).
SMS poruka na putu od pošiljatelja do primatelja prolazi kroz SMS centar. Zbog takvog načina prijenosa poslana poruka na privremeno nedostupan ili isključen mobilni telefon pohranjuje se u SMS centru i prosljeđuje dalje kada mobilni telefon postane dostupan ili se uključi (prosjek čuvanja SMS-a je 7 dana). SMS centar također osigurava potvrdu o dostavi poruke pošiljatelju. SMS poruka može biti primljena (i poslana) i u tijeku razgovora preko mobilnog telefona. To je moguće zato što SMS koristi signalizacijski kanal, dok se razgovor prenosi preko podatkovnog kanala (GSM standard).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s