Zvuci Prirode

featured-image


Get it on Google Play

Priroda pomaze da otklonite stres! Opustite se uz pomoc aplikacije “Zvukovi Prirode” koja sadrzi prelepe opustajuce zvuke iz prirode. Najbolje melodije za mobitel su ovde!
Imate izbor: da prakticirate stres ili prakticirate mir. Stalna zvonjava telefona može izazvati mnogo stresa, osobito kada imate neke iritirajuće melodije. Preuzmite aplikaciju Zvukovi Prirode i izaberite mir i dobro raspoloženje jer ćete osetiti ljubav u trenutku kada zvukovi iz prirode dodju u vas Android telefon.

Ove besplatne melodije s opuštajućim zvukovima su najpopularnije melodije koje nam priroda daje. Uživajte uz opustajuce pesme ptica i zvuk vode i zamislite da ste negdje u šumi. Ako vam je draže ljeto i more, a zvuk valova će biti idealan da vas umiri. Ponekad jednako ugodan osjećaj može biti da sjedite uz kamin i slušate zvuk vatre dok slusate zvuk kiše izvana.
Ako vam se sviđa glazba za opustanje ili vam treba glazba za spavanje, neki od ovih zvukova mogu biti melodija za mobitel ili sms melodija ili alarm (budilica) da se uvek probudite s osmjehom.
Najbolje melodije su ovde!

Cool karakteristike:

– Postavite kao rington / melodiju za kontakt / alarm / sms zvuk
– Podesite vreme za pustanje zvuka
– Postavite widget gumb za omiljene zvuke na pocetni zaslon

napomene:
=====

1. “Postavi kao alarm” naredba neće utjecati na postojeće alarme, samo na novostvorene. Možete izbrisati postojeći alarm i napravite novi.
2. Kako biste postavili widget gumb, slijedite sljedeće korake: Kliknite na zaslon i zadržite malo duže > Dodajte widget > Odaberite “Zvukovi Prirode” sa liste > Odaberite zvuk.
Uzmite najbolje stvari iz prirode, i manje se stresirajte!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s