Baloni Igra – Bubble Smasher

featured-imagebubble smasher

Hej, ajmo pucat baloncice! Igraj Baloni Igra – Bubble Smasher! Ovo je najbolja besplatna igra ikad napravljena, idealna da se zabavljate satima!
Bubble Smasher je super igra za djecu i sve ljude širom svijeta koji su željeli provesti neko vrijeme da naprave nove svjetske rekorde. To je jednostavna igra za ljude koji se dosadjuju. Samo pucajte mjehuriće i vrlo brzo ćete vidjeti kako je ova igra zarazna i fantasticna za ubijanje dosade. Jedan po jedan, svi ljudi oko vas će postati ovisni, i neće im biti lako prestati igrati.

Get it on Google Play

Kako igrati Bubble Smasher igru?
Možda to izgleda kao obicna igra, ali trebate imat neke vještine za to. Ispucajte sto vise mjehurića možete i prikupite srebrne i zlatne kovanice u njima da preživite. Kada puknete bijeli balon sa zlatnom kovanicom, možete dobiti jedan bod. Ali budite oprezni da ne izgubite neke od njih. Ako ste jedan propustili, gubit cete 10 bodova. Pucanjem mjehurića u zelenoj boji sa srcem unutra dobijate 10 bodova.
Čuvajte se losih mjehurića koji mogu učiniti da izgubite bodove. Ova super igra ima dvije vrste zlih mjehurića koje treba izbjegavati: žuti mjehurić ima bombu unutra, i možete izgubiti 10 bodova ako ga dirnete, pazite na crveni balon s znakom radioaktivnosti, jer možete izgubiti 25 bodova.
No, ne brinite, svaki Bubble Smasher, čak i profesionalni treba pomoć kad tad. Tu su neke vrlo cool stvari korisne za opstanak. Možete naći tri pomoci koje mogu učiniti vašu igratu lakšom na neko vrijeme. Koristite gumb sa satom i usporite tempo, tako da možete imati dovoljno vremena da puknete sve mjehuriće; Druga mogućnost je da povećate prst i iskoristite priliku da pucate više mjehurića samo jednim dodirom, sto ne znaci da cete izgubiti poene ako dodirnete loše mjehuriće. Kada situacija postane kritična, koristite treći gumb s bombom i pocistite sve mjehuriće iz zaslona tako da eksplodiraju u isto vrijeme.
Kada vam ponestane pomoc tjekom “Baloni Igra – Bubble Smasher” igre, otići u dućan. Zaradite bodova tijekom igre ili po završetku besplatne ponude koje pruža naš partner Joy Tab.

Kada vam ponestane pomoc tijekom ove “Baloni Igra – Bubble Smasher” j još uvijek postoji prilika za vas. Zaradite bodove tijekom igre: nakon svake pete utakmice koja traje više od minute, što će dobiti jednu od pomoci. No, ako želite više, idite u dućan i zaradite novcice ispunjavanjem besplatne ponude koje pruža naš partner GetJar.

Dakle, ajmo ponovit sta sve ima ova super igrica:
– Puktite bijeli balon sa zlatnim novcicem dobijate jedan bod, ako ga propustite gubite 10 bodova
– Puktite zeleni balon sa srcem vam donosi 10 bodova
– Puktite žuti balon – izgubit ćete 10 bodova
– Puktite crveni balon – izgubit ćete 25 bodova

Vrste pomoci:
– Da usporite vrijeme
– Za povećate prst
– Da bombom puknete sve mjehuriće u isto vrijeme

Ova mini igra sluzi za ubijanje dosade! Nabavite Bubble Smasher i budite razbijac baloncica.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s