Heroji Igrica

featured-image

Sumnjate da je moguće postati heroj? Za to vise nema potrebe, jer je ova nova “Heroji Igrica” aplikacija besplatna igrica koja ce vam pomoci da imate svog osobnog superheroja!

Ovo je uglavnom aplikacija za djecu, ali i aplikacija koju ce i tinejdžeri i odrasli voljeti previše. Postoji mnogo različitih Heroji Igrica na svijetu, ali ova je jedinstvena. Ovdje i sada, svatko može dizajnirati superheroja s velikim mišićima i lijepom odjećom. Drugi razlog zašto je ova aplikacija toliko dobra je taj sto može pomoći da saznate kako postati superjunak. Ovaj odlican borac koga ćete dobiti će vam uvijek pomoci.

Get it on Google Play

Ono sto vam ova aplikacija nudi jeste mogucnost da stvorite lika koji će se uklopiti u sve vaše potrebe i želje. Svima sun am vec dosadili poznati heroji, i treba nam neko osvježenje. A što bolji način za to, nego da vas heroj bude licno vas? Sa ovom extra super heroji igre aplikacijom, možete promijeniti kostim superheroja, pelerina, maske i mnoge druge stvari. Imat ćete gomilu zabave dok smislite odgovarajuce ime za vaseg heroja. Mi svi znamo da će borba dobra i zla trajati vjecno, pa požurite i izgraditi heroja koji će biti najjači, najpametniji, i jednostavno najbolji!
Stvaranje superheroj je zaista zabavno! Jednom kada probate ovu igricu, necete moci da stanete, a srecom necete ni morati, jer vam Heroji Igrica aplikacija pruza tisuće različitih mogućih kombinacija!
Ako želite vaš junak bude pravedan poput Batman – a, ili super jak kao Hulk, ili da on lako može skočiti s vrha zgrade kao Spiderman, ovdje možete napraviti sve u jednom! Uzmite najbolje osobine od svih vaših omiljenih superheroja i ukombinujte ih u jedan ultra-superheroj u borbi protiv zla.
Kako koristiti Heroji Igrica aplikaciju?
Uporaba je vrlo jednostavno. Kada preuzmete ovu besplatnu aplikaciju, imat ćete priliku napraviti svog heroja i da ga imate na svom telefonu.
-Kada otvorite aplikaciju, vidjet ćete default superheroja, a na lijevoj i desnoj strani od njega, vidjet ćete pet različitih tipki. Možete koristiti ove tipke za promjenu stvari kod superheroja – glavu, ruke, gornji dio tijela, ogrtač i noge. Koji si ti superheroj?
– Koristite tipku shuffle dobiti slučajnu kombinaciju svih ovih stavki.
– Koristite mute gumb za uključivanje i isključivanje melodije.
– Pritisnite gumb s stiklirano znakom na njemu birati opcije: dijeliti na Facebook-u, sacuvati kao sliku, Postavi za pozadinu, postaviti kao kontakta Foto, ili Pocnite ispocetka ako niste zadovoljni.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s