Igra čudovišta – Ja čudovište!

featured-image

Svatko viče “Načini me na čudovište”! Ova igra cudovista je najbolja igra za djecu I smiješna mješavina fotomontaze i igre odjevanja vas pretvara u čudovište iz druge dimenzije u sekundi potpuno besplatno.

Ako volite igrice za mobitele, onda ce vas ova besplatna edukaciona igrica za curice oduseviti. Dobre igre za djecu je tesko naci, zato iskoristite priliku i besplatno preuzmite ovu kul igricu koja spada i u nove igre i u popularne igre za bebe.

Get it on Google Play

Preuzmite besplatnu aplikaciju “Igra čudovišta – Ja čudovište!” i zabavite se sa svojom obitelji i prijateljima satima. Ništa nije više zanimljivo nego fotografiranje i pravljenja smesnih grimasa. Smiješna stvar je da možete urediti da stavite svoje lice na sliku s tijelom monstruma koje ste stvorili sami.
Čudovišta iz svemira su došla i postala toliko popularna da svatko želi izgledati poput njih. Ovi ogromna čudovišta su vrlo jaki i zgodan i divili svima. Ali nemojte ih miješati s morskim čudovištima ili drugih stvorenja, jer oni su jedinstveni prostor čudovišta s vlastitom modi i stilu. Njihova popularnost je toliko velika, kao i svim pjevačima i filmske zvijezde zajedno sa svojim neman slike posvuda. Oni imaju čak i svoju vlastitu igru za djecu da svatko je lud.
Ovo čudovište igra za djecu vam pruža puno mogućnosti, jer postoje tisuće i tisuće predmeta možete kombinirati kako bi čudovište način želite. To može biti malen, slatka čudovište ili zastrašujuće čudovište koje će učiniti vašu krv studenom, tako da to može biti igra za dječake i igra za djevojčice, jer svatko može zabaviti, pa čak i stare.

Kako igrati ovaj fantastičnu igru – Igra čudovišta – Ja čudovište?

★ Foto zabava počinje. Uzmi svoju sliku ili sliku svog prijatelja pomoću telefonske kamere ili neku fotografiju iz vaše fotogalerije. Možete napraviti grimasu kakvu želite, samo stanite pravo i gledajte u kameru.

★ Kada se fotografisete, namestite sliku kako horizontalno tako i vertikalno i podesite poziciju lica, tako da se uklapa u zadani okvir. Kad je sve na svom pravom mjestu, sljedeći korak je da stavite lice na tijelo čudovišta.

★ Kada završite ovaj smiješnu fotomontazu, ulazite u svet igrice odjevanja. Napravite tijelo da čudovište izgleda onako kako vi želite pritiskom na tipke i odabirom dijelova tijela čudovišta: gornji dio tijela, kratke hlače, krila, rep, ruke i noge … čak možete promijeniti pozadinu

★ Koristite tipku shuffle kako bi videli slučajnu kombinaciju svih tih predmeta.
★ Sada, pogledjte novog sebe! Sada ste jaki i nepobjedivi poput najpoznatijih čudovišta u svemiru. Možete se pohvaliti o tome koliko zelite! Spremi sliku na svoj telefon, postavite ga kao pozadinu, postavi je kao fotografiju kontakta, ili počni ispočetka ako niste zadovoljni.
Koristite ovu smiješnu aplikaciju fotomontaze da napravite kostim čudovišta za Noc Vjestica da budete originalni.
Ajmo se malo zabaviti sada! Preuzmite Igra čudovišta – Ja čudovište! i uzivajte!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s