Igra Oblačenja Android™

featured-image

Zaustavite se i napravite najboljeg Android Avatara na svijetu! Igra Oblačenja Android™, jedna od onih igre odijevanja aplikacija je sve što trebate imati za zabavu satima!
Ako ste u potrazi za najboljim mobilnim android igricama, onda je ovak nova igrica odličan izbor za vas i vaš mobitel. Najbolja stvar kad je ova bespaltna aplikacija u pitanju je da je višenamjenska igra – igra za curice i igra za djecake. Kao prvo, to je igrica oblačenja. A kad kažemo igrica oblačenja, stvarno to i mislimo. Nakon što besplatno preuzmete ovu super igricu, vidjet ćete da postoji opcija za vas za odabrati muško ili žensko Android-ce. Ne želimo da itko kaze da je ovo samo još jedna igra odjevanja za djevojčice, jer nije. Vjerujemo da dječaci također vole biti odjeveni sa stilom, i to je razlog zašto je ova kul igrica također jedan od onih rijetkih kvalitetnih igra odijevanja za dječake. Bez obzira na vaš izbor, dobit ćete sljedeće – Android dječko ili Android djevojka u odjeći koju osobno izaberete. Broj razlicitih odevnih kombinacija nadilazi opseg naše priče ovdje.

Get it on Google Play

Drugo, ova nova igra pogodna je za ljude svih doba. Tople boje i oku privlačne grafike, kao i prijatan sučelje čine ovu edukacionu igru kul igrom za malu djecu, a ako volite igrice za mobitele, onda ce vas ova besplatna edukaciona igrica za curice oduseviti, a jos i različita odjeća i više različitih mogućnosti svrstavaju ovu igru u kategoriju igre za odrasle. Dobre igre za djecu je tesko naci, zato iskoristite priliku i besplatno preuzmite ovu popularnu igricu.

Treće, ovo je na neki način aplikacija za stvaranje avatara. Kada dotjerate svoj android, vidjet ćete da postoji opcija da eksportujete svog Androida kao licnog avatara. Možete ga poslati na e-mail i koristiti ga kao svoj avatar za forume, blogove, različite virtualne igre, Facebook profil sliku itd.

Igrice za djevojčice i dječake, sve u jednom je teško naći, i to je razlog zašto biste trebali iskoristiti priliku i preuzeli ovu zabavna igra za Android! Uz pomoć ove besplatne aplikacije možete vidjeti kako se osjeća da se taj mali zeleni robot koga mi svi toliko volimo.

Proces pravljenja avatara bio je nekada vrlo izazovan zadatak, ali sada su stvari puno lakše. Vaš Android Avatar može imati dugu ili kratku, kovrčavu ili ravnu kosu, može biti svetle ili tamne puti, djecki mogu nositi traperice dok curice možgu nositi suknju ili obrnuto. Promijenite sve što može, a to je – boja kože, frizure, nakit i dodaci, majice, hlače, suknje, haljine, šeširi i cipele. To je sve do vas! Napravite veliku android igra oblacenja zurku, pozovite svoje prijatelje i uživajte sa svojim novim avatarima.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s