Igra Odjevanja – Pas i Kuca

featured-image

Dobrodošli na najveći “Kucni Ljubimac” SHOW ciji je glavni sponzor Igra Odjevanja – Pas i Kuca! Lajanje se cuje u salonu za kućne ljubimce! Gdin. Zecar pas, gdin. buldog kuca, i gospodjice pudlica i čivava su spremni za pocetak besplatne igrice!
Edukacione igre za dijecu su uvek u modi i uvek su to popularne igrice za dijecu. Ovo je jedna takva igrica koja je pritom i besplatna igrica za djecu.

Get it on Google Play

Av, av! To je nova igra za djecu, ljubimac igra koja ima tri prekrasna stenad koje čekaju da njihova pas priča pocne. Djeca iz cijelog svijeta, bolje da pocnete igrati ovu igru oblacenja, ako želite da vaš pas postane najljepši i najzgodniji psic i da osvoji trofej u ovom natjecanju za kućne ljubimce!
Vreme je za show! Najpoznatije pasmine su u ovoj virtuelnoj pas igri, a sve što morate učiniti je zamisliti da je ovo prodavnica kućnih ljubimaca, odaberes jednog psa ili štene za koje mislis da ima najveći potencijal za pobjedu, odjeni psa i uživaj u ovoj kul igrici. Extra kul lik u ovoj aplikaciji za pse je da nakon što pripremis svog psa, i učinis ga extra popularnim psom, možete napravit sliku vas i vaseg kucenceta i onda se hvaliti svim svojim prijateljima kako ste igrali najbolji ljubimac pas Igricu.

Sacuvaj sve slike u galeriji pa nakon toga možes napraviti veliku zabavu ljubimaca! Ovo je svijet pasa i kuca i samo istinski ljubitelji životinja će biti pozvani da dođu!

Sva cetri psa su slatka i pufnasta, mašu repom i pokušavaju te uvjeriti vas da ih izaberete u razgovoru s vama. Svako štene ima svoju igru. Zecar igra je da je on sladak i nitko mu ne može odoljeti, pa ni suci u ljubimac natjecanju. Buldog igra je da je najjači i pravi macho psic koji će biti najbolji u ovoj igri životinja za djecu. Jedina dama u emisiji je pudlica, a ona će koristiti sav njezin sarm kak bi pobijedila u ovoj igrici oblacenja za djecu. Popularna civava je veoma poznata u svijetu mode, i kaze da pobjedjuje svako natjecanje pasa. Ovo je i igrica za curice ali i igrica za djecake. Uzivajte u ovoj igrica za dvoje aplikaciji za Android.
Broj različitih kombinacija odjevanja koje možete napraviti ovdje je ogroman. Nećete vjerovati na kojoj razini je moda za pse u ovoj igri oblacenja za djecu.

Buldog može biti odjeven kao pravi džentlmen, pudlica može biti princeza ili navijačica, zecar može postati super pas, a čivava uz svoj djed bozicnjak kostim I kostim bubamara moze posluziti kao inspiracija za kostim za noc vestica. Vaš zadatak je pronaći pravu odjeću i kostime za pobjedu.
Dječaci i djevojčice, budite spremni za vožnju svog života, jer ovo je i igra za dječake i igra za djevojčice, nema iznimke ovdje! Pas dani su pred nama, i zato se što bolje pripremite za njih. Dobre igre za djecu je teško naći, a ova igrica je srećom dostupna svima za besplatno preuzimanje!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s