Klasična Glazba – melodije

featured-image


Get it on Google Play

Klasična Glazba – melodije je nesto sto svi vole. Beethoven, Bach i Vivaldi – jeste li njihovi ljubitelji? Na pravom ste mjestu jer “Klasična muzika – tonovi” besplatna aplikacija vam nudi sve to i mogućnost da mnogi drugi odlični tonovi vrhunske glazbe budu vaši.

Kao što samo ime sugerira, klasična glazba je nešto što će trajati vječno. Nikada neće biti prevaziđena i djela Mozarta I živjeće još mnogo godina. “Klasična Glazba – melodije” besplatna aplikacija vam nudi mnogo različitih mogućnosti. Najvažnije je da uz pomoć ove aplikacije možete skinuti glazbu besplatno. A najbolja stvar je da imate puno opcija od kojih možete izabrati one koje vam najviše odgovaraju – klasična glazba za vaše uši.

Ako volite ono sto je Wolfgang Amadeus Mozart komponovao, onda možete slušati njegova cuvena dela kao sto je čuveni Turski marš. Ova aplikacija vam također pruža mogućnost da vam telefon zvoni kao Mozartova Mala noćna muzika. S druge strane, ako volite Baha onda je najbolji izbor za vas definitivno njegov Brandenburški koncert. Ova aplikacija je najbolje iz više razloga – može koristiti kada ste nervozni da vas smiri tj. kao muzika za opuštanje, onda može biti i dječja glazba da pospješujete inteligenciju svoje djece. Kada imate ovu aplikaciju na svom telefonu, uvijek možete slušati ono najbolje što klasična glazba pruža i da oraspoložite i sebe i svoje prijatelje.
Beethoven je poznat diljem svijeta, a njegova glazba i posebno njegova kompozicija, jedna od najpoznatijih, Za Elizu je sjajno čuti u svakom trenutku. Posljednji dio svoje voljene simfonije – 9.simfonija, je dio koji je najpoznatiji u svijetu klasične glazbe. To je dobro poznata Oda radosti. Tko bi rekao da je Beethoven bio gluh kada je skladao ovu nevjerojatnu simfoniju? To samo dodaje na nevjerojatnom talentu ovaj čovjek imao.

Karakteristike aplikacije:
===========

– Postavite kao rington / melodiju za kontakt / alarm / sms zvuk
– Podesite vreme za pustanje zvuka
– Postavite widget gumb za omiljene zvuke na pocetni zaslon

Napomene:
=====
1. “Podesi kao alarm” naredba neće utjecati na postojeće alarme, samo na novokreirane. Možete izbrisati postojeći alarm i napravite novi.
2. Kako biste postavili widget gumb, pratite sljedeće korake: Kliknite na svom zaslonu i držite malo duže> Dodajte widget> Odaberite “Klasična Glazba – melodije” s liste> Odaberite zvuk

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s