Napravite Čudoviste

featured-image

Pravo iz kuće slavnog Frankenstajna na telefon dolazi najbolja aplikacija za izradu vlastitog čudovišta. To je trendy aplikacija poznata kao “Napravite čudovište” besplatna aplikacija i ovom prerušite sebi najbolju igru samo jednim klikom!
Ova je jedinstvena besplatna igrica, i to je razlog zašto ne biste trebali pričekati minutu duže i skinuli visoku kvalitetu igru čudovište odmah. Uz ovu igru ​​možete stvoriti čudovište upravo onako kako vi želite da bude! Možete promijeniti svom čudovištu ‘oči, uši, odjeću, pozadine, krila i mnoge druge stvari.

Get it on Google Play

Uglavnom, s ovom igricom možete promijeniti sve što želite na čudovištu i napraviti željeni izgled. To je savršena igra za djecu , ali sigurni smo da će je i odrasli voleti. Djevojčice će praviti slatka čudovišta, sa srcima u očima, dok će dječaci pokušati napraviti malog vraga na užas svojih prijatelja. Možete stvoriti lik koji ima velike plave i crvene hlače uši ili obrnuto. To je sve do vas. Ovisno o vašem raspoloženju, možete stvoriti zmaja ili možete stvoriti heroja!
Čudovišta i muškarci mogu biti prijatelji nakon svega s ovom velikom “Napravite Cudoviste” aplikacijom! Ona je besplatna i da trebate uživati ​​u njoj! Postoje milijuni milijarde mogućih kombinacija, tako da nikada ne može biti dosadno s ovom igrom!

Kako igrati ovu igru:

-Kad otvorite ovu aplikaciju, vidjet ćete zadano čudovište na vašem telefonu, i pod ovim čudovištem ćete pronaći 12 tipki, od kojih se koristi da bi promjene na različite dijelove vašeg čudovište. Možete promijeniti sljedeće: kosu, uši, lice, oči (e), usta, ruke, gornji dio tijela, kratke hlače, noge, krila, rep i pozadinu na kojem čudovište stoji.
-Koristite gumb shuffle i napravite slučajnu kombinaciju svih tih predmeta.
-Koristite mute gumb za uključivanje i isključivanje melodije.
-Pritisnite tipku s oznakom tačno na njemu da se odabere opcija: dijeli se na Facebooku, Spremi sliku, postavite kao pozadinu, postaviti kao fotografije kontakta, ili početi ispočetka, ako niste zadovoljni.
Igra Napravite Čudoviste će poboljšati vasu kreativnost. To vam može pomoći da dobijete ideju za predstojeće kostime, ako želite da se maskiraju kao čudovište. Postoji bezbroj mogućnosti za vas, samo budite kreativni!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s