Napravite Medvjedića

1024x500

Napravite Medvjedića, ovo je najbovija igra odjevanja u gradu koja može uljepšati vaš Android! To je besplatna igra u kojoj možete napraviti svog vlastitog pandu, ili slatkog grizlija.
Ako vam se sviđaju različite plišane igračke, a ako je vaša soba puna tih divnih igračaka, onda ćete zasigurno voljeti ovu aplikaciju. A koja je najpoznatiji plišana igračka na svetu? Svi znaju da je to plišani MEDVJED! Ovi medvjedi su poznati diljem svijeta. Oni dolaze u različitim veličinama, oblicima i bojama.

Get it on Google Play

Neka nam reći zašto to nije klasični plišanog medvjedića kavu. Prvo, možete kombinirati različite dijelove tijela i izgraditi medo upravo onako kako vi želite ga pogledati. Možete staviti koala glavu i polarnih medvjeda noge, a stavljanjem ruke na poznati crni medvjed. Nakon što to učinite, možete prijeći na drugi korak, a to je da odjeni medvjeda.

Kako igrati ovu igru?

– Dobijate slatkog medvjedića kojem možete promijeniti dijelove njegovog tijela (glava, trbuh, ruke, noge, šape). Nakon što napravite svoj savršeni spoj (npr. medvjed i plave medvjeda čini jedan veliki medvjed) možete premjestiti na plišanog medvjedića odjeću. Ovdje također imaju brojne moguće kombinacije dorada (hlače, šešir, naočale, cipele, košulja), a to je kako možete završiti s policijskom medvjeda, Božić, jedan ili očalasti medvjed.

– Tu je povratak gumb, koji možete koristiti kad niste zadovoljni sa svojim dizajnom.
– Koristite gumb shuffle napraviti slučajni kombinaciju svih tih predmeta.
– Koristite gumb za isključivanje zvuka za uključivanje i isključivanje melodije.
– Pritisnite tipku s oznakom krpelja na njemu da se odabere opcija: dijeli se na Facebooku, Spremi sliku, postaviti kao pozadinu, postaviti kao fotografije kontakta, ili početi ispočetka, ako niste zadovoljni. Plus, možete ga spremiti u GALERIJI koje možete otvoriti kad god želite vidjeti koliko plišanih medvjedića koje ste napravili.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s