Robot Igra za Djecu

featured

Sad je robot vrijeme! Ovo je besplatna igra koja je tako cool jer vam omogućuje da napravite robota kao što želite. Robot igrica mora biti vaša!

Ovo je najbolja igra koju možete koristiti kad god se dosađujet4e. Jednostavna, a zabavna. Svet tehnologije je toliko popularan u današnje vrijeme, kao i android i mnogi drugi cyber ljudi i stvari i uvijek bi trebao biti u toku. To je razlog zašto biste trebali imati ovu robot igricu na telefonu upravo sada. Svaki robot koji npravite, vi ćete biti jedan korak bliže savršenom robotu, kao što je krajnji Terminator. Igrice roboti su ponovo u igri!

Get it on Google Play

Ovo je igra za djecu, mlade i odrasle. Vi dečki, ako vam se sviđa poznati Transformers, Robocop ili Cylonci onda je to savršena igra za dječake kako bi stvorili drugu generaciju robota sličnim Optimus Prime i društvo. I djevojke obično vole Volija i one također mogu naći ovu igru zabavnom! Ali svatko će uživati u ovaj robot igrici, jer je to odličan način da istražite svoju maštu i odete izvan granica nepoznatog. Novi roboti su ovdje – čekaje vas da dođete i pokazate ih cijelom svijetu. Izrada robota nikada nije bio zabavnija!
To je Robot igrica koja liječi dosadu sto posto!

Kako igrati robot igru?
Korištenje je vrlo jednostavno. Nakon što ste preuzeli ovu besplatnu aplikaciju, imat ćete priliku napraviti robota i imati ga na svom telefonu.

-Nakon što ste otvorili ovu aplikaciju, vidjet ćete robota, i na lijevoj i na desnoj strani od njega, vidjet ćete osam različitih tipki. Kako napraviti robota? – Koristite ove gumbe za promjenu robotskog lica, oči, usta, uši, frizure, kao i ruke, tijelo i noge. Broj različitih kombinacija je ogroman, izracunjte sami!
– Koristite tipku shuffle kako bi dobili slucajnu kombinaciju svih tih predmeta.
– Koristite gumb za uključivanje i isključivanje melodije.
– Pritisnite gumb kada zavrsite da Podijelite na Facebooku, sacuvate sliku, postavite kao pozadinu, postavite kao fotografije kontakta, ili pocnete ispočetka ako niste zadovoljni.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s