Snjegović Igrica za Djecu

1024x500

Snjegović Igrica za Djecu je konacno stigla i kod vas. Izrada snjegovića nikada nije bila laksa. Neka snijeg pada izvan, a vi uživajte pored kamina i ove igre oblacenja!
Izgradnja snjegović može biti vrlo jednostavna i zanimljiva. Možete staviti svoje rukavice, tonu odjeće, ići van i napraviti Snješko. To jest, možete probati, ako se ne pretvorite u ledenu kocku čak i prije nego što gruda snijega bude napravljena. Tu je lakši način a može biti opuštajuć za cijelu obitelj. To je strašan Snjegović Igrica za Djecu app s kojom možete pijuckati vašu šalicu čaja i igrati snjegovića u isto vrijeme!

Get it on Google Play

Kako napraviti snjegovića?

Kada skinete ovu igricu, dobicete samo telo Snjegovića. Sve ostalo ćete morati učiniti sami, što je zapravo zanimljiv dio. Pobrinite se da odaberete pravu pozadinu svaki put kada pokrenete igru.
Prvo, hajdemo napraviti lice za našeg snjegović. On može imati velike ili male oči, oči s ogromnim trepavicama zatvorenim ili otvorenim, ali također možete staviti malo pahulja kao oči i zimska carolija postaje jos bolja. Vaš snjegović čak moze nositi naočale i izgledati jos bolje.
Onda nos. Tu je klasični snjegović mrkve nos, ali također možete odabrati kukuruz, krastavac ili čili papriku. Što se tiče njegova usta, opcije su ogromne. Odaberite mala, velika, nasmijana, pušenje cigareta usta ili čak puši-lulu usta plus još mnogo toga.

Sada imate personaliziranog snjegovića, učinite ga još više realnim. Dodaj mu kapu, ili cilindar i izgledatce sofisticirano, ili kapu Djeda Mraza, i dobicete jednog Božić snjegović -a.
Snjegović nošnja sastoji samo od tog jednog šala i dugmadi, tako da izaberite one dobre. Možete pokušati uskladiti boje na vašem stvorenju ili ga ostaviti skroz ludog i sarenog. Ako želite Snjegovića Gospića, možete mu staviti kravatu. Posljednje, ali ne i najmanje važno – ruke. Ruke mogu biti grane drveta, skije ili rukavice da ga ugreju. Nemojte zaboraviti da mu date odgovarajuće ime, nešto poput snjegović frosty.
Napravite tisuće različitih snjegovića i neka vaša djeca igraju ovu lijepu igrica oblacenja. To je ujedno i igra za djecu, ali odrasli će postati ovisnici. Ove slike snjegović možete koristiti da uljepšat svoj Android ako ih postaviti kao pozadinu, screensaver. Nemojte se sramiti da ih podijelite na Facebooku i širite duh Božića među svojim prijateljima. Bozicne igre su u modi! Ovaj Snjegović ce biti odlican za bozicne slike. Ovo je jedna besplatna igra, a pre svjega igra za djevojcice, mada je i igra za djecke.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s