Superheroj u Meni Fotomontaza

featured-image

Ovo je ekstra super kombinacija fotomontaza aplikacije i igrice oblacenja. Superheroj u Meni Fotomontaza je besplatna aplikacija koja ce vas odvuci u čaroban svijet junaka.
Ako volite igrice za mobitele, onda ce vas ova besplatna edukaciona igrica za curice oduseviti. Dobre igre za djecu je tesko naci, zato iskoristite priliku i besplatno preuzmite ovu kul igricu koja spada i u nove igre i u popularne igre za bebe.

Get it on Google Play

Superheroji su odgovorni za dobrobit i sreću svih ljudi na planeti, a ova aplikacija je na neki način super herojska, jer je njen glavni cilj je da donese radost u vas život i živote vasih prijatelja. To je jedna zabavna aplikacija koja će napraviti smiješnu sliku Faker. Ono što čini ovu aplikaciju tako jedinstvenim je da je u prvom dijelu ‘Ubaci Face’ aplikacija, a u drugom dijelu je igrica oblacenja. Imat ćete mnogo zabave kada želite staviti lice na tijelu superheroja. Ovaj app vam pruza zabavu sa fotografijama. Ovaj app će vam dati nevjerojatnu količinu zabave. Preporučujemo ovu igru za sve ljude, ali prije svega, naravno, za mlade koji žele istraživati svijet nepoznatog i upustiti se u avanturu. I odrasli će imati dobro vrijeme igrajući ovu igru, dok su u podzemnoj željeznici ili kad se okupljaju s prijateljima na piće. Dakle, dečki postanite nevjerovati i fantasticni Super čovjek koji ste oduvijek sanjali!
ϟ SPREMNI? Krenite! Napravite me u superheroja! ϟ
Ako ste se ikada zapitali što bi htjeli biti superheroj, i da se osjećaju mamac spašava svijet, ili samo malo zabaviti sa svojim prijateljima, vi ste na pravom mjestu, a sve što trebate učiniti kako bi otključali vaš unutarnji superheroj, je slijediti sljedećoj nekoliko koraka.
* Skinite Superheroj u Meni Fotomontaza aplikaciju besplatno
* Korištenje kamere na telefonu, slikajte sebe ili koristiti bilo koju od slika koje imate na raspolaganju u vašoj fotogaleriji. Dozvoljeno vam je da napravite bilo kakve grimase koje želite i koje smatrate da bi trebale odgovarati poznatim superjunacima, samo stanite uspravno i gledajte ispred vas.
* Nakon što odaberete savršenu sliku koja je izvrstna za ovu superheroj igrica, onda bi trebao namestiti sliku kako horizontalno tako i vertikalno i ubaciti lice tako da se uklapa u zadani okvir. Kad je sve na svom pravom mjestu ide za sljedeći korak gdje magija se događa …
* Abracadabra – vi ste superheroj! Sada možete vidjeti vaše lice na izuzetno mišićavom i jakom tijelu i sljedeći trebate učiniti je odenuti sebe. Od tog trenutka, mi smo u svijetu igrice oblacenja. I ovo je najbolja igra koja postoji. To je igra za djecake, a verzija ove igre za djevojčice očekuje se uskoro (za sve super djevojke).
* Vi kao superheroj uvijek trebate zaštititi svoj identitet, i to je razlog zašto preporucujemo masku – uvijek nosite masku i sebe zaštitite od zlikovaca. Provedite sve vrijeme koje je potrebno da odaberete savršenu masku za vas, jer to je najvažniji dio svakog pravog superheroja. Obucite sebe u savršen kostim, i vi ste spremni otići u akciju. Reci cijelom svijetu “JA SAM HEROJ!”
* Koristite tipku mix kako bi dobili slučajne kombinacije svih tih predmeta.
* Koristite mute gumb za uključivanje i isključivanje melodije.
* Kada ste gotovi – Dijeli na Facebook, Spremi sliku, postaviti kao pozadinu, postaviti kao fotografije kontakta, ili pocni ispočetka ako niste zadovoljni.
U najcrnjoj noći nema ni jedno zlo vam nece izmaci! Zabavite sebe, svoje prijatelje i rodbinu s novim superheroj kreator. Uvjerite se sami koji superheroj ste vi!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s