Zabavna Igrica Matematike

featured-image

Zabavna Igrica Matematike – Matematikom protiv Zombija! – jedna od najboljih matematičkih igara čeka da je besplatno skinete! Ona kombinira zombi igre i edukativne igre za djecu što je čini jedinstvenom.

Djeca vole zombi igre posebno ako su one najbolje pucačke igre, a roditelji vole edukacione igre za djecu koje su također besplatne mozgalice, tako da smo napravili ovu igricu, koja je Zabavna Igrica Matematike aplikaciju kako bi zadovoljili i djecu i roditelje. Vaš mozak će voleti ovu igru za matematiku jer je na prvom mjestu zabavna igra za besplatno, onda je igra zombi matematike za mlade i sve u svemu to je super mozak igrica za djecu. Prekinite gubit svoje vrijeme na webu, vec umjesto toga počnite igrati pametne igre za djevojčice i dječake.

Get it on Google Play

Značajke Zabavna Igrica Matematike – Matematikom protiv Zombija

• Prekrasna grafika i sučelje
• Jedan matematicki genij koji se brani od brojnih zombija u ovoj zombi igra za djecu i njegovo jedino oružje je njegovo poznavanje matematike
• Matematika igra – uz svaki točan odgovor ćete pucati na zombija sa šiljastim oštrim olovkama, trokutima, ravnalima i sestarima
• Osnovne matematičke operacije – zbrajanje, oduzimanje, množenje i dijeljenje
• Zabavna Igrica Matematike – izazov vašem mozgu na 30 razina – svaka razina ima drukčiju igru – množenja igra, igra podjela, oduzimanje igra ili najjednostavniji igra zbrajanja, ubrzajte svoje sposobnosti za obavljanje izračuna.
• Logicke igre koje uključuju brojeve poboljšavaju mentalne treninge, testiraju vas IQ, ali i vase reflekse, i poboljšavaju kognitivne funkcije i vizualnu memoriju i pretvaraju vas u prave matematicke genije

Učenje nikada nije bilo lakše!

Prvenstveno je ovo obrazovna igra za mlade i edukativna igra za djecu dobi 5,6,7,8,9,10 i gore. Pogodna je kao igra za malu djecu, kao što je također jedna od igara za djecu predškolske dobi koja može pomoći djeci kasnije u školi. Ova logicka igra i zabavna igrica uci djecu da se bave osnovnama matematike na zabavan i zanimljiv način. Znamo da matematika može izazvati mnogo problema djeci i roditeljima, ali ova besplatna matematika igra može imati višestruke koristi. To je najbolja igra za djecu koja nudi različite matematičke vježbe kako bi djeca postali kraljevi iz matematike.
S druge strane, znanstvenici kažu da je mozak kao i drugi misici i treba mu vezba, tako da roditelji krenite u akciju sa ovom zabavnom igricom i kul igricom za odrasle. Svatko može uživati u ovoj obitelj igra aplikaciji i ova igra za djevojčice i dječake će osigurati zabavu tijekom ucenja.
Djeco, ne bježite od matematičkih problema, jer oni nisu tako teški kao što se čini! Zaustavite invaziju zombija uz pomoć ove zabavne igre za mlade i zabavne igre za odrasle!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s