Zombi Igra Oblačenja

featured-image

OPREZ! Utvare dolaze! Zombi Igra Oblacenja aplikacija je napokon ovdje! To je jedinstveni višenamjenska igra oblacenja za decu na tržištu!
Ne bojte se ove invazije! Zivi mrtvaci su dosli u obliku ludih i slatkih čudovišta. Obucite ih kako želite. Nacinite zombije s jedinstvenim stilom. Moderna odjeca i obuća, nevjerojatna kosa i izrazi lica su tu da ih iskoristite I ukombinirate.

Get it on Google Play

Zombi Igra Oblacenja besplatna aplikacija je jedna ove vrste zbog raznih mogućnosti koje ima. Možete se igrati presvlačenja vašeg zombija da vam nikada nije dosadno. Onda kada nadjete najbolju kombinaciju možete koristiti ovu sliku kao svoj zombi wallpaper, spremati i dijeliti ga na Facebooku da pokažete svojim prijateljima. Također možete napraviti zombija koji izgleda kao neki od vaših prijatelja i postaviti ga kao kontaktna sliku da se dobro smejete kad vas zove.

Možete promijeniti sve što želite na vašem zombiju: frizure, oči, usta, bluza, hlače i cipele, i pozadinu. Tu je izbor trendy odjeće koji će učiniti vaš zombi modernim. Koristite i tematske stilove za odgovarajuće prilike: Djed Mraz odijelo, biznismen odjeća, zatvorenik, svećenik, transvestit odjeću i sl.
S tim mogućnostima možete napraviti preko 21 000 000 kombinacija, što znači više od 21 000 000 različitih zombija. Ludo, zar ne?

Kako igrati Zombi Igra Oblacenja:

– Pogledajte dva reda istih dugmadi na lijevoj i desnoj strani na zaslonu. Tipke na desnoj strani idu u smjeru kazaljke na satu, dok je lijevi tipke brojač ići u obrnutom smjeru kako bi lako pronašli najbolji izgled za svoj zombi. Kliknite na njih da promijenite kosu, oči, usta, bluzu, hlače, cipele i pozadinu.
– Dodirnite u sredini početnog zaslona za skrivanje dugmeta jasno vidjeti cijelu sliku vašeg zombija i dotaknite opet pokazati im opet.
– Koristite mute dugme za uključivanje i isključivanje melodije.
– Koristite dugme shuffle kako bi viseli nasumicno odabranu odjecu.
– Pritisnite “Next” tipku za povećavanje ili smanjivanje svoje slike pomoću klizača.
– Pritisnite “Finish” da biste odabrali opcije: Podijelite na Facebooku, Spremi sliku na SD karticu, Set as Wallpaper ili Set as Contact Slika.

Uz ovu besplatnu i zombi igru ćete poboljšati svoju kreativnost. Vi ćete naučiti kako kombinirati odjeću koju imate i napraviti zanimljive kombinacije. To će također pomoći da dobijete ideju za svoj novi kostim za Noc Vjestica ako se želite dotjerati kao zombi. Postoji bezbroj mogućnosti za vas, samo budite kreativni!
Zabavite se dječaci i djevojčice i ostanite u kontaktu s nama koristite našu Facebook fan stranicu:
http://www.facebook.com/pages/Zombie-Dress-Up-Community/479435258756518

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s