Pozadinske Slike – Konji

futured

Preuzmite Pozadinske Slike – Konji BESPLATNO! Uživajte gledajući slike tih prekrasnih životinja kad god pogledate svoj android telefon.

Pozadinske Slike – Konji besplatna aplikacija se sastoji od nevjerojatnih slika konja različitih boja i pashmina konja. Odaberite među slikama bijelih konja koji izgledaju tako impresivno, kao da su došli iz bajke. Tu su i brojne fotografije konja u galopu u preriji zajedno s zdrebcom. Postavite fotografiju crnih konja s prekrasnim krajolikom i uljepšajte svoj ekran.

Get it on Google Play

Konji su tipične životinje koje žive u krdima. U krdu vlada jasno uspostavljen hijerarhijski red. Kod promjene strukture krda, kada se, na primjer, krdu pridruži nova životinja ili ga napusti dotadašnji član, ponovo se uspostavlja hijerarhija. Ovo se najčešća događa govorom tijela, kao što je prijeteće ponašanje, ali ako to nije dovoljno, i ugrizima i ritanjem. Redosljed na hijerarhijskoj ljestvici mogu, osim toga, dovesti u pitanje i odrastajući mladunci koji tijekom svog razvoja mijenjaju i mjesto na toj ljestvici. Pri tome se često može vidjeti da mladunci niže rangirane kobile jednako tako dobivaju niže rangiran položaj u krdu, dok mladunci više rangirane kobile također imaju veće izglede na viši položaj. Konji su divne slike za mobitel.
Ako vam se sviđa ova divna životinja, Pozadinske Slike – Konji su dobar početak, ako želite saznati više o konjima. Uživajte!

Značajke wallpapera app:

– Radi offline- nema nakon što preuzmete jednom, internet vam vise nije potreban.
– Podrzava 2 SD karticu.
– Podeli app na Facebook, Twitter, pošaljite bluetooth, pošalji mailom, spremi na Dropbox i više.
– Besplatna i uvijek će biti

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s