Matematička Igra za 2 Osobe

featured-image

Matematička Igra za 2 Osobe je zabavna igara i edukativna igra za dva igrača. Ovo je najbolja igra za djecu i kul igra za odrasle! Preuzmite besplatnu aplikaciju za Android sada!

Get it on Google Play

+ Podeljen ekran čini ovu igricu razmisljanja igricom za dve osobe poznatiju kao dvoboj igra
– Osnovne matematicke vježbe znači da je ovo zabavna matematika igrica za djecu dobi od 5 i više
x Ova besplatna matematicka igra za djecu poboljšava matematičke vještine, reflekse i koncentraciju
÷ Edukativna igra za mlade koja je u isto vrijeme besplatna zabavna igra

Radite matematičke vježbe u utrci protiv svojih prijatelja! Ovo je igra za djevojčice i igra za djecake, ili da budemo precizniji – ovo je najbolja igra za cijeli svijet. Zaslon je podijeljen u dva dela, stoga vrlo pogodan za dvoboj igre. Ovo je igra reakcije i koncentracije koja pobuđuje vaš mozak na pozitivan način. Igre sa vise igrača su popularne igrice upravo sada, a ovo je najbolja igra da igrate sa prijateljima i da igrate u dvoje.
Matematička Igra za 2 Osobe je i besplatna igra za djecu i popularna igra za odrasle i uključuje osnovne matematičke operacije – zbrajanje i oduzimanje, a tu je i opcija za vas da isključite oduzimanje, ako želite, na primjer, dati vašem predškolskom dijetetu da igra i uči matematiku na zabavan način. Zato je ovo igra za djecu dobi 4 koji su krenuli u vrtić. Ali nemojmo stati ovdje, jer ovo je igra matematike za drugi razred i vise. Ako nam ne vjerujete, pokušajte i uvjerite se sami kako je izazovna ova besplatna edukaciona igra.
Ova i slične matematicke igrice su ono što čini matematiku zabavnom. Sve što morate brinuti je dati točan odgovor za jednadžbe brže nego vaš protivnik i vaš rezultat će ići gore! Nemojte čak ni razmišljati o sretnom nagađanu – izgubit ćete 1 bod za svaki pogrešan odgovor. To je zabavna igra za mozak i najbolja igrica i edukativna igra za djecu i odrasle.

Zanimljive igrice za dvoje teško se mogu vidjeti danas, a jedna takva najbolja igrica je pravo ispred vas! Ovo je igra za dvije curice ili dva dječaka, ili mješovita kombinacija – bilo kako bilo, ova djecija igrica za mobitel je idealno rješenje! Matematička Igra za 2 Osobe je zabavna djecija igra matematike koja suprotstavlja dva igrača jedan protiv drugog na istom uređaju! Tko bi rekao da matematika moze biti toliko zabavna! Zaposli svoj mozak odmah!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s