Matematička Igra za 2 Osobe

featured-image

Matematička Igra za 2 Osobe je zabavna igara i edukativna igra za dva igrača. Ovo je najbolja igra za djecu i kul igra za odrasle! Preuzmite besplatnu aplikaciju za Android sada!

Get it on Google Play

+ Podeljen ekran čini ovu igricu razmisljanja igricom za dve osobe poznatiju kao dvoboj igra
– Osnovne matematicke vježbe znači da je ovo zabavna matematika igrica za djecu dobi od 5 i više
x Ova besplatna matematicka igra za djecu poboljšava matematičke vještine, reflekse i koncentraciju
÷ Edukativna igra za mlade koja je u isto vrijeme besplatna zabavna igra

Radite matematičke vježbe u utrci protiv svojih prijatelja! Ovo je igra za djevojčice i igra za djecake, ili da budemo precizniji – ovo je najbolja igra za cijeli svijet. Zaslon je podijeljen u dva dela, stoga vrlo pogodan za dvoboj igre. Ovo je igra reakcije i koncentracije koja pobuđuje vaš mozak na pozitivan način. Igre sa vise igrača su popularne igrice upravo sada, a ovo je najbolja igra da igrate sa prijateljima i da igrate u dvoje.
Matematička Igra za 2 Osobe je i besplatna igra za djecu i popularna igra za odrasle i uključuje osnovne matematičke operacije – zbrajanje i oduzimanje, a tu je i opcija za vas da isključite oduzimanje, ako želite, na primjer, dati vašem predškolskom dijetetu da igra i uči matematiku na zabavan način. Zato je ovo igra za djecu dobi 4 koji su krenuli u vrtić. Ali nemojmo stati ovdje, jer ovo je igra matematike za drugi razred i vise. Ako nam ne vjerujete, pokušajte i uvjerite se sami kako je izazovna ova besplatna edukaciona igra.
Ova i slične matematicke igrice su ono što čini matematiku zabavnom. Sve što morate brinuti je dati točan odgovor za jednadžbe brže nego vaš protivnik i vaš rezultat će ići gore! Nemojte čak ni razmišljati o sretnom nagađanu – izgubit ćete 1 bod za svaki pogrešan odgovor. To je zabavna igra za mozak i najbolja igrica i edukativna igra za djecu i odrasle.

Zanimljive igrice za dvoje teško se mogu vidjeti danas, a jedna takva najbolja igrica je pravo ispred vas! Ovo je igra za dvije curice ili dva dječaka, ili mješovita kombinacija – bilo kako bilo, ova djecija igrica za mobitel je idealno rješenje! Matematička Igra za 2 Osobe je zabavna djecija igra matematike koja suprotstavlja dva igrača jedan protiv drugog na istom uređaju! Tko bi rekao da matematika moze biti toliko zabavna! Zaposli svoj mozak odmah!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s