Pistaljka za Pse

featured-image

Vas pas je nestasan i nevaljao? Skola za pse je preskupa, zaboravite na to! U posljenji cas vam stize besplatna aplikacija „Pistaljka za Pse” koji će vam umnogome pomoći kada je vas kucni ljubimac u pitanju.

Pistaljke za Pse imaju puno veću prednost kada se pominje obuka pasa u odnosu na ljudske glasove i to je odlična oprema za dresuru pasa. Ljudski glas može varirati ovisno od emocija, dok je zvuk pistaljke za pse je uvijek konstantan. Kada vam je zvizdaljka za pse pri ruci uvijek ćete znati kako dresirati psa da ne grize, kako dresirati psa da ide uz nogu, kako dresirati psa da sedne i mnoge druge trikove. Ova aplikacija je takođe dobra za one koji se boje da ih ne ujede pas i bitno im je da znaju kako oterati psa, i od sada konacno ne moraju da se boje.

Get it on Google Play

Pistaljke za Pse imaju visoku frekvenciju od 22000Hz, a to ljudsko uho ne moze da cuje. To nije iritantan zvuk koji obicna pistaljka proizvodi, tako da se može koristiti za trening pasa bez uznemiravanja susjeda.

Postanite pravi saptac psima!

Zvizdaljka za pse je potreban dodatak koji svaki uzgajivac pasa treba da ima. Pistaljke su vrlo dobre kada je dresura pasa u pitanju i dnevne šetnje. To je idealno kako bi se olakšala suradnja sa svojim psom.
* Koristite ovaj novi “povodac” na daljinu i nikad necete izgubiti svog najboljeg prijatelja! *
Svatko zna situaciju: pas istrci na ulicu, želite ga dozvati. Prometna buka je, međutim, jača od vašeg glasa i pas ne reagira. U toj situaciji samo necujna pistaljka za pse može pomoći, jer je pas može razlučiti taj zvuk bolje od svih drugih zvukova.

Kako nauciti psa da dodje na poziv?

Postoje tri načina na raspolaganju koje se mogu koristiti kako bi dresura pasa bila uspesna:
* Manuelno: Dodirnite zaslon za reprodukciju zvuka i pomaknite prst kako ga zaustaviti
* Kontinuirano: Dodirnite zaslon za reprodukciju zvuka i ponovno dotaknite ga zaustaviti
* Tajmer: Prebacite se na ovaj način početi igrati zvuk u određenom trenutku
* Dodatak: Pustite zvuk, pritiskom na gumb na početnom zaslonu

Kako dresirati psa?

Ovdje mozete naci neke korisne savjete kako da trenirate svoje štene koje bi trebali koristiti kada želite naučiti da tvoj pas nauci neke zanimljive igre za pse. Prvi korak da s ezapocne obuka pasa je da odaberete niz naredbi koji će se koristiti kao signali. Npr. dva kratka zvižduka mogu značiti komandu “stop”, ili jedan dugi zvižduk komanda ”sjedi”. Da biste lakše naučili psa kombinujte komade pištaljkom i verbalne komade. Tako za komandu “sjedi”, dajte verbalnu komandu propraćenu zvukom pištaljke kako bi pas povjezao verbalnu komandu sa zvukom pištaljke. Ovo primenite i sa drugim komandama kako biste psu učinili lakšim razumijevanje zvukova pištaljke.
Ovo je najbolja pistaljka za Pse online koja će otkriti kako nauciti psa trikovima. Preuzmite besplatnu aplikaciju “Pistaljka za Pse” i provodite vrijeme prelijepo kada je tu vas pas ljubimac ili lovački pas!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s