Smiješne Melodije

featured-image


Get it on Google Play

Smijeh uljepsava dan! Smiješne Melodije besplatna aplikacija je neprestani izvor zanimljivih melodija koje su potpuno besplatne. Nabavite ove smiješne melodije i smiješne izreke odmah i učinite da vaš dan bude prelijep!Ovo je jedna besplatna aplikacija koji vam nudi najbolje melodije kako bi bili sretni i nasmijani. Možete koristiti ove zvukove kako želite – možete ih postaviti kao zvuk zvona za sve dolazne pozive, postavljene za određenu osobu iz kontakata ili postaviti najzabavniji zvuk kao SMS zvona. U stvari, to su neke vrlo smijesne melodije koje možete slusati kad se osjećate lose i oni će vam pomoći vratiti dobro raspoloženje. A svi ti vicevi, šale i druge kratke smiješne izreke će na kraju napraviti pravi saljivdziju od vas, osobu koja uvijek gleda na svijetlu stranu života.

Brojni zvučni efekti su dostupni ovdje, pa ćemo spomenuti samo one najbolje melodije. Postoji nekoliko odlicnih zvukova u ovoj aplikaciji koje mozete postaviti za svoje roditelje. Oni su „tata zove” zvona i naravno, „mama zove” zvona. Druga osoba za koje smo pripremili posebno zvono je naravno vaš šef.”Sef zove” melodija za mobitel će vam reći odmah da ne morate odgovoriti da kada su radni sati zavrseni. S druge strane, ako vaša djevojka ili dečko zove odgovarajuću melodija bi bila „podigni slusalicu”. U tom slučaju, ne želite propustiti poziv! Ako imate neku izuzetno važnu osobu među svojim kontaktima, ta osoba vjerojatno bi trebao biti označen s Psst zvona, tako da kada telefon zvoni, svatko zna što bi trebao biti miran. Ako želite imati smiješne SMS melodije, nema problema, samo postavite „luda meksička zvona” ili druge smijesne melodije za mobitel.

** Napomena – Svi ti tonovi su vrlo smijesni, koji će vas nasmijati do suza. Sjetite se da su to LOL melodije – kompletan paket! **
Da li moramo reći da su to besplatne melodije?! Mi mislimo da već znate da! Dakle, ne čekati ni minutu duže, skinite melodije sada.
Zastanite za minut i smijte se uz Smiješne Melodije!

Smiješne Melodije i smiješne izreke Karakteristike:

– Postavite kao rington / melodiju za kontakt / alarm / sms zvuk
– Podesite vreme za pustanje zvuka
– Postavite widget gumb za omiljene zvuke na pocetni zaslon

1. “Postavi kao alarm” naredba neće utjecati na postojeće alarme, samo na novostvorene. Možete izbrisati postojeći alarm i napravite novi.
2. Kako biste postavili widget gumb, slijedite sljedeće korake: Kliknite na zaslon i zadržite malo duže> Dodajte widget> Odaberite “Smiješne Melodije” sa liste> Odaberite zvuk.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s