Smijesne SMS Melodije

funny-sms-ringtones-and-sounds


Get it on Google Play

Dobar smijeh donosi radost u dom! Smijesne SMS Melodije app je jedna od najboljih stvari za uljepsavanje vaseg dana. Smijeh do suza!

Nisu vicevi ti koje morate slusat svaki dan da bi bili u dobrom raspolozenju. Nevjerojatno je kako male stvari kao što su smiješne sms melodije za mobitel mogu puno učiniti kako bi vaš dan bio super. Smijesne SMS Melodije je aplikacija sa zbirkom pažljivo odabranih melodija koje mozete postavit kao sms tone. U ovom smiješnom soundboard – u možete pronaći smiješan zvuk zivotinja, smiješno dijete i ostale lude stvari i postaviti kao SMS poruke zvona.

Cool Smijesne SMS Melodije značajke:
==========
– Postavite kao sms zvuk
– Postavite timer kada da pusti zvuk
– Postavite widget omiljenih zvukova na home page-u

Smijeh je reakcija na određene podražaje. To može nastati iz slusanja viceva, škakljanjem, ili drugim podražajima. Najčešće, to se smatra fizickim izrazom niza pozitivnih emocionalnih stanja, kao što su radost, veselje, olakšanje, itd. Međutim, u nekim slučajevima mogu se izraziti svoje emocije, kao što je sramota, isprike ili zbunjenosti (“nervozni smijeh”).
Moramo se smijati više i tražiti smanjenje stresa humor u našim svakodnevnim životima. Smijeh je ljudski dar za suočavanje i za opstanak. Moć smijeha je neosporiva. U današnjem stresnom svijetu, trebamo se smijati puno više. Smijesni zvukovi za mobitel su stigli!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s