Zec Zeka Igra Oblacenja

featured-image

ღ Zeka skače i skakuće iz jednog na drugi Android i širi radost i zabavu. Zec Zeka Igra Oblacenja je sada ispred vasih vrata, zato preuzmite besplatnu aplikaciju i neka zeka peka udje! Besplatna igrica za djecu je tu i super slatka je!
Ako trazite besplatne edukativne igrice za djecu na pravom ste mjestu – ova kul igrica je odlicna i za curice i za momke.

Get it on Google Play

Ovo nije uobičajena zec igirca. To je tako slatka i simpaticna igrica za dijecu da će vam nivo šećera u krvi porasti brzo. Osim toga, ovo nije standardna ljubimac igra s bilo mačkom ili psom, vec umjesto toga, ova besplatna igrica ima ovog neobičnog zeko ljubimca. Ovo je nova igrica oblacenja u gradu i trabete pratiti najnovije trendove i modu i uživati u Zec Zeka Igra Oblacenja!

♥ Preuzmite Zec Zeka Igra Oblacenja
♥ Uključivanje ili isključivanje glazbe u igri
♥ Pritisnite “Play” za početak igre
♥ Odaberite gumb s komadom odjeće, nakitom ili pozadinama
♥ Kliknite na gumb dok ne pronađete savršen artikal
♥ Kliknite na gumb za slucaqjnu kombinaciju
♥ Kada ste gotovi kliknite na gumb “✓”
♥ Podijelite svoju sliku zeko sa svim svojim prijateljima ili samo ga zadržite kao pozadina za mobitel

Obucite kunica i vi i on će se osjećati zabavno! Zeko manija je počela i nitko ne može odoljeti da ne bude dio nje. A kad kažemo niko, mislimo na bebe, dijecicu, djecu i odrasle – jer ova životinja igra je jedan od onih zavisnih igrica. Vi jednostavno ćete morati igrati ovu cool igru dok ne možete reći da ste pokušali sve moguće modne kombinacija, a to je, moj prijatelj, puno. Što je bilo, zbunjeni ste? Preuzmite besplatnu igru i igrajte se kao zeko mrkva sto se igra!
Ovo je igra za djevojčice ali i igra za dječake. Djevocice će voleti ovu aplikaciju jer ce se brinuti o zeki, i zato što je lijepo i sa puno različitih kombinacija. Nakon sto djevojka obuce kunića, ona može zamisliti skakanje s njim u salon lepote. Dečki, kao sto dečki obično cine, pokušat će napraviti ovu igru više macho nazivajuci je zec igra, i pokušavajuci izvući zeka uši. Bilo kako bilo, oboje će uživati u ovoj besplatna igra zec, jer je neodoljiva i jer je igra oblacenja za decu.
✷ Jedna od posebnih kombinacija ovdje je Uskrsnji zec s košarom punom šarenih uskrsnjih jaja. ✷
Ako ste zadovoljni s likom zeko kunić koju ste napravili pomoću ove ljubimac igrice, nemojte ga držati u zečju rupu, vec dijeliti svoju lijepu životinju na Facebooku, spremite u galeriju, postaviti kao kontakt slike ili postaviti kao pozadinu i uljepšajte vasu pozadinu. Neka cijeli svijet vidi da ste dobili svog novog zeko prijatelja.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s