Oblacenje Macke

featured-image

✿ Oblacenje Macke je jedna od ‘igrice odjevanja’ bespaltna igrica uz pomoc koje možete naciniti svoje mače najljepše u cijelom svijetu za kućne ljubimce.
Nove igre su uvek popularne a ova beslatna edukativna igra za djecu je bas ono sto vam treba. Djecije igrice i igre za malu decu su uvek u modi a ova macka igrica je mega kul igrica.

Get it on Google Play

✿ Volite li igrice sa životinjama? Ova igra odjevanja je jedna od najzanimljivijih igara, jer možete oblačiti macku u tisuću kombinacija odjeca za macke i dodataka. Oblacenje Macke je savršena igra za djecu i odrasle koji se žele zabaviti satima. Kombiniranje moderne odjeće za macke izgleda čudesno. Svaki put kada pritisnete tipku za promjenu odjeće ćete vidjeti da se magija događa upravo pred vašim očima. Uz sretno mjaukanje vaša mačkica će vam pokazati kako je ona zadovoljna.
Ucinite da vasa maca bude prelijepa!

Ucinite da vasa obična mačka postane glamurozna, da izgleda kao da je isla u salon za macke. Pronađite najbolje kostime za nju, te ih uparite s odgovarajućim dodacima za macke.
Prvo izaberite jednu od animiranih pozadina. Nađite scenu koju želite i stavite vase slatko mace: u svojoj sobi, na zuru, ili na vasaru. Mačke se vole penjati puno, pa je mozete staviti na stablo ili na krov da uživa.
Ulepsajte macku promjenom boje njezina krzna, odjenite je različitom odjecom i dodajte različite ukrase za macke, kao što su ogrlice, naušnice ili naočale. Pronađite pravu kapu za nju koja će biti prikladna za različite prigode. Nakon toga ona će stvarno izgledati kao dama.
Mačke se vole igrati, te tako pronadjite stvar koja im je potrebna za mačka igre. Odaberite balone, lopte ili različite igračke za mačke i darove za rođendane.

Kako igrati Oblacenje Macke igra za djevojčice?
✿ Preuzmite Oblacenje Macke
✿ Uključivanje ili isključivanje glazbe u igri
✿ Pritisnite “Play” za početak igre
✿ Odaberite gumb s komadom odjeće
✿ Kliknite na gumb dok ne pronađete savršen artikal
✿ Kliknite na mix gumb da bi dobili slučajnu kombinaciju
✿ Kada ste gotovi kliknite na tipku “✓”
✿ Odaberite neke od opcija s popisa

Ako ste zadovoljni s likom cica mace koju ste napravili pomoću ove ljubimac igre, možete podijeliti na Facebooku, spremite na galeriju, postaviti kao kontakt slike ili postaviti kao pozadinu da uljepša vaš zaslon.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s