Ogledalce Ogledalce

featured-image

“Kaži mi, kaži ogledalce moje, najljepša na svijetu danas tko je?” Ti, naravno! Besplatna aplikacija za Android „Ogledalce Ogledalce” će vam pomoci da uvijek izgledate savršeno!

Vaš telefon nikada neće biti isti. “Ogledalce Ogledalce” aplikacija će se pretvoriti vaš Android telefon u fantastično čarobno ogledalo. Ovo je jedinstvena aplikacija koja sadrzi ogledalo sa toliko opcija koje će uciniti da zaboravite o svoja ogledalca koje ste imali prije. Vi samo trebate svoj Android telefon i prednju kameru za uživanje u mogućnosti koju vam aplikacija “Ogledalce Ogledalce” nudi.

Get it on Google Play

Mi svi trebamo ogledala kad idemo van. Želite da provjerite šminku ili frizuru i vidjeti je li sve u redu. Djevojke obično imaju svoje mala ogledala u svojim tasnicama, ali ponekad su one su premale da bi tu stala ogledalca. Dječaci obično ne uzimaju ogledala sa sobom, ali ih i oni trebaju. Dakle, magicno ogledalo aplikacija je savršeno rješenje za svakoga. Nabavite ga na vrijeme, prije nego što bude prekasno!

Zašto je “Ogledalce Ogledalce” aplikacija je bolja od običnih malih zrcala i prednje kamere?

– Možete koristiti zoom opciju da bi se uvelicavajuce ogledalo. Sada možete bolje vidjeti pojedinosti na vašem licu i stavite svoja kontaktna sociva na primjer. Također ono postaje i ogledalo za šminkanje, najbolje koje ste ikada imali u vašem životu.

– Zamrznite svoj odraz i bliže pogledajte bez da pravite fotografiju. Ponekad vam je potrebno da biste vidjeli nešto što je izvan vidokruga sto nikada nije moguće uz obicna zrcala, sada je sve moguće s ovom opcijom.
– Snimite fotografiju kada se pogledate u vaše ogledalo na telefonu kako ste lijepi. Zatim spremite svoju fotografiju ili je dijelite sa svima, tako da svatko može vam se divi.
– Podesite svijetlost da biste se bolje vidjeli. Ponekad svjetlo vani ili u sobi nije tako dobro. Uz mala ogledala nećete vidjeti ništa, ali s tom opcijom nikada neće imati takvih problema više.
– Upalite svjetlo da se vidite u mraku. To je super kad idete van noću, kada je vrlo važno da izgledate dobro i ogledalo sa osvetljenjem za dame je vrlo teško pronaći kada vam je potrebno.

– Posroje i brojni okviri za ogledala koje mozete odabrati kako bi ga personalizirali i napravili prelijepo ogledalo.

Preuzmi aplikaciju “Ogledalce Ogledalce” i zaboravite na malo ogledalo za torbicu koje zauzima puno prostora, a može biti vrlo beskorisno bez pravog svjetla.
Nema više straha od loše sreće ako razbijete ogledalo. Sada možete imati dobar provod gdje god se nalazite kada imate “Ogledalce Ogledalce” aplikaciju! Uživajte!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s