Pas Pozadinske Slike Uzivo

featured-image

Pozadine za mobitel su dosegle novu razinu s “kucni ljubimci” pozadinama poznate kao Pas Pozadinske Slike Uzivo. Uljepšajtw vaš Android telefon s ovom besplatnom aplikacijom.

Ako želite vidjeti jedno od četiri slatka šteneta pasa kao svoju animiranu pozadinu, samo trebate slijediti ovih nekoliko jednostavnih pravila. No, prije nego bilo što drugo, morate preuzeti besplatne pozadine, a tek onda možete učiniti ostalo.

Get it on Google Play

================================================== ====================
Kako instalirati:
Početna -> Pritisnite Izbornik -> Odaberite Pozadine -> Odaberite Uživo Pozadine -> Odaberite Pas Pozadinske Slike Uzivo s popisa
================================================== ====================
Ne tako davno su besplatne zive pozadine za Android postale popularne i počele da se šire poput požara sa jednog na drugi smartphone i s jednog na drugi tablet. Danas, u trendu je zivotinje animirana pozadina u industriji živih pozadina. Razlog za to je da nitko ne može odoljeti slatkim štencima. Kul psi ili bilo koja druga ljubimac pozadina. Budući da je jedan od najpoznatijih u svijetu kućnih ljubimaca, pas i kuca pozadina je najpopularnija. Ako ste jedan od ljubitelja pasa, a željeli biste imati animirane pozadine za mobitel onda ćete se zasigurno zaljubiti u ove crtane pozadine uzivo.

Zanimljiva stvar kad su ovi psi i štenci u pitanju jeste da su došli iz jedne od najpoznatijih životinjskih igara na svijetu – Oblacenja Igra – Pas i Kuca. Ova besplatna aplikacija ima ograničeni broj kucica, dok su svi ostali u kucni ljubimac salon igri. Preuzmite igru i napraviti psa kak zelite, a na taj način ćete imati svoju vlastitu pozadinu uzivo.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dogdressup.petsalongame
Ova ljubimac uživo pozadine besplatna aplikacija zapravo ima četiri različite pasmine pasa koje možete izabrati kao i šest različitih pozadina gdje mozete staviti izabranog psa. Svaki od pasa ima dvije različite kombinacije odijela i odjeće, što zapravo dovodi do osam potpuno različitih pasa i štenaca. Postoje dvije ženke ovdje, civava Pariz i Christine i pudle Bella i Lola. Muzjaci u ovoj aplikaciji životinja pozadine za mobitel koja je animirana pozadina su buldog Oscar i Toby, i zecari Lucky i Wrigley. Preuzmite besplatnu aplikaciju i otkrijte koji pas je vaš omiljeni među svim psima u ovoj kul pozadine za mobitel aplikaciji.
Lucky je šareni klovn koji će vas nasmijati do suza, dok je Wrigley super mađioničar. Oscar je gospodin pas, a Toby je pospano štene koje može biti savršeno kao ziva slika na vasem telefonu. Bella je kraljica svih animiranih pozadina, a Lola je slatka učenica. Paris i Christine su moderne civavice.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s