Pretvarač Jedinica

featured-image

⏎ Zelite da besplatno preuzmete pretvarač jedinica? Nema potrebe da trazite vise! Ovo je najbolja besplatna aplikacija za pretvaranje mjernih jedinica koja ce vam mnogo pomoći u svakodnevnom životu.

Konverzija mjernih jedinica je preračunavanje između različitih mjernih jedinica za istu količinu. Postoje mnogi konverteri koji su vam dostupni, ali ova besplatna aplikacija za android ima puno opcija. To je, dakle, jedinstvena aplikacija konverter jedinica koja će vam se sigurno dopasti.

Get it on Google Play

Glavne značajke

 Predivan dizajn
 Dobro dizajnirani grafikon
 interfejs koji je lak za korišćenje
 Može se prebaciti na SD karticu
 Najčešće korištene kratice za jedinice kao što su cm, km za kilometar, centimetar, stopa, inč, funta, unca, litra, kvadrat, jutro, hektar, milja, jard, funta itd.
 Imperijalni sustav mjera i metričkom konverter kalkulatoru, oficijalni sustav mjerenja u gotovo svakoj zemlji na svijetu.
Druga velika značajka ove konverter aplikacije je da nije nretrpana s tisuću različitih kategorija jedinica, već zapravo sadrži one najčešće korišćene.

Konverter temperature pomaže vam pretvoriti Celzij u Fahrenheit i u Fahrenheit u Celzij, a oba se mogu pretvoriti u Kelvin.
Pretvarač duljine vam pomaže napraviti sljedeće pretvorbe: inč – stopa, mm – inč, stopa – metar, cm – inč, konverter kilometar – milja, jard u metar i bilo koji drugi način koji želite.

Pretvarač mase je odgovoran za pretvorbu kao što su kilogram – funta (kg do lb), funta – kilogram i ostale konverzije mase.
Konverter brzine mjeri koliko ima milja na sat, sto je bitno da se izračuna kolika je potrošnja goriva.
Konverter vremena pretvara mjerne jedinice, kao što su sekunde, sat, dan, mjesec i godina.
Pretvaranje kutova, pretvarač napona, pretvarač tlaka i pretvarač snage u ovoj aplikaciji za pretvaranje mjernih jedinica za naprednije pretraživače, kao što su studenti fizike ili drugi znanstvenici koji su se umorili od ručnih računala. Uz pomoć tih, može se pretvoriti litre na galon, kvadratna stopa u kvadratni metar, i uživati druge prednosti pretvarač konjskih snaga.
Podaci ili pretvarač podataka i digitalna slika pretvarači koriste se za pretvaranje bit u bajt i slične stvari.
Bez obzira što želite pretvoriti i mjeriti, sada možete to učiniti s ovom aplikacijom potpuno besplatno. Nemojte čekati sekundu dulje, preuzmite besplatnu aplikaciju za Android sada!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s