Pink Tema Go Launcher

featured-image

Pogledajte svijet kroz ružičaste naočale. Život izgleda bolje kada preuzmete aplikaciju Pink Tema Go Launcher. Ovo je besplatna aplikacija za Android koja ce telefon uciniti najljepšim na svijetu.

Preuzmi Aplikaciju Ovde:http://www.1mobile.com/cute-pink-go-launcher-theme-885060.html

Postoje mnoge besplatne teme za skidanje, ali budite oprezni i uzmite samo najbolje teme za mobilni i promijenite svoju staru, dosadnu temu za Android koju ste imali ranije. Preslatke Android teme za djecu su vrlo popularne ovih dana, tako da ne smijete čekati ni renutak. Mi vam preporučujemo najbolje Android teme na tržištu – a jedna od tema za Android koja ima preslatke ikone i pozadine je Pink Tema Go Launcher koja ce uvijek staviti osmijeh na lice svaki put kada ga pogledate.

Fantastična grafika!

Sve ikone i gumbe koje ima ova besplatna tema za Android su specijalno dizajnirane za sve romantične ljude na svijetu. Iza svake app ikonice se nalazi pink pozadina, a glavni tipke imaju jedinstven oblik i stil. Možete biti sigurni da vaš telefon ima najlepsu temu koju bi svi željeli imati. Roza pozadina na kojoj je meca dobric koji je tako sladak s velikim bijelim cvijetom na glavi zbog čega svi postaju emotivni, a njegova besplatna pozadina sa srcima cini da ova romantična tema za mobilni bude najlepsa i najsladja.

Sta treba da uradite da biste preuzeli aplikaciju Pink Tema Go Launcher:

1. Preuzmite Go Launcher EX Google Play Marketa

2. Pritisnite MENI na telefonu

3. Pritisnite “teme”

4. Pritisnite Pink Tema Go Launcher

Besplatno skidanje tema za mobilni vam pruza mnoge mogucnosti u zivotu. Iskoristite ih, jer Pink Tema Go Launcher donosi radost i srecu u vas život!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s