Zeko Zec Animirane Pozadine

featured-image

Zeko Zec Animirane Pozadine besplatna aplikacija je u gradu i ovaj slatki zeko ce vam doneti radost. Ovo je besplatna Android aplikacija s fantastičnim pozadinskim slikama zečića.

Zeko Zec Animirane Pozadine je fantastičan za sve ljude koji vole crtanog zeku, pogodno za dječake i djevojčice, ali i za odrasle koji se žele razveseliti kad god bace pogled na svoj telefon. Ove pozadinske slike uzivo sadrže nekoliko zecica. Sada vase pozadine mogu dobiti dusu! Prilagodite svoj početni zaslon. Ovo je besplatna za preuzimanje aplikacija, a ovdje možete naći mnogo različitih ljubimaca i staviti ih kao zive pozadine.

Get it on Google Play

Izaberite jednog od sest slatkih zeca, postavite ga kao pozadinu za Android i učinite svoj telefon najslađim ikada. Postoji pet vrsta pozadina gde mozete staviti zeke. Pronađite svog omiljenog, a zatim ga stavite na pozadinu koju želite i zabavite se uz svog novog zeku kunica. Ove pozadine su HD pozadine za dječake, ali nitko ne može reći da to nisu pozadine za djevojčice. Jedno je sigurno – to su aktivne pozadine za Android!

================================================== ====================
Kako instalirati:
Početna -> Pritisnite Izbornik -> Odaberite pozadinske slike -> Odaberite Uživo Pozadine -> Odaberite Zeko Zec Animirane Pozadine iz popisa
================================================== ====================
Ovi slatki zecici već su poznati, jer su glavni likovi u poznatoj igrici Zec Zeka Igrica Oblacenja gde su se upoznali sa visokom modom, i gde su posecivali zecije frizeraje. Dakle, kak se vas Zeko zec ne bi ljutio na vas, bolje ga lepo sredite i nadjite mu odgovarajucu pozadinu!

Ponekad on želi biti na plaži, ponekad je potrebno malo zabave u diskoteci, ili možda zeko jednostavno treba mir i spokoj u svom vrtu punom ukusne mrkve.
Kad preuzmete Zeko Zec Animirane Pozadine prvo odaberite svog omiljenog kunica od njih šest, a zatim pronadjite jednu od pet animirane pozadine koja mislite da je najadekvatniji za njega.

Sivi zec poznat kao Charlie nosi kosulju na srca. On će donijeti cvijeće netkom koga doista voli. Dakle, pokušajte osvojiti njegovo srce, a on vas neće iznevjeriti.
Orandz zeko Mark ide u šetnju, prati ga i on će biti sretniji nego ikad u svom životu. Plavi zec poznat kao Bobby neće učiniti ravnodušnim bilo koga.

Uskrsnji zec je poznat kao Pickie u elegantnoj košulji s leptir-masnom i spreman je donijeti jaja u boji svim dobrim ljudima u ovom gradu zeceva. Bijeli zec siri radost na kom grodu mobitelu da se pojavi.
Pink zeka, poznat kao Mr. Fluffy je spreman za festival, prati ga i plesite zajedno i zabavljajte se danima. tu je jos i ljubicasti zec poznat kao Salle! On ima Amorovu luk i strijelu, tako da on može da vas natera da se zaljubite odmah. Ovo je zečica animirane pozadine za mobitel! Svatko mora doći na show ljubimaca.

Ako želite znati više kada je zeka kunic u pitanju, možete besplatno preuzeti Zec Zeka Igra Oblacenja, a zatim obucite zeku kako zelite i stavite ga kao pozadinu za mobitel.

Sada moja draga, vi ste spremni za postavljanje pozadine i učinite vaš telefon lijepim. Također, to su pozadine za tablete, tako da oni izgledaju odlično na velikim tebletima.
Preuzmite Zec Zeka Igra Oblacenja
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bunnydressup.rabbitgame
Zeko Zec Animirane Pozadine besplatna aplikacija je intelektualno vlasništvo GOODSOUNDSAPPS – copyright 2013.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s