Crna Tema Go Launcher

Best-Black-Theme-Go-Launcher-scr-1-HRBest-Black-Theme-Go-Launcher-scr-2-HRBest-Black-Theme-Go-Launcher-scr-3-HR

Crna boja označava moc i kontrolu! Dakle, sada je pravo vrijeme za vas da pokažete svima tko ste stvarno s najboljom aplikacijom – Crna Tema Go Launcher. Ova besplatna aplikacija za Android telefon izgleda bas onako kako ste oduvijek sanjali.

Preuzmi Aplikaciju Ovde : www.getjar.mobi/mobile/789794/Black-Theme-Go-Launcher

Crna boja podrazumijeva samokontrolu i disciplinu, neovisnost i jaku volju, i daje dojam autoriteta i moci. Dakle, ne morate nositi crnu odjeću da to pokaže kada imate ovu besplatnu – Crna Tema za Android aplikaciju koji ce vas još mocnijim.
Ova super besplatna tema je jedinstvena, a posebno je dizajnirana za sve ljude koji vole klasične tamne teme i moderne teme. Uživajte u potpuno novi izgled svih ikona na vašem telefonu. Novi dizajn samo da ih uljepšava i čini ih vidljivim i lakim za korištenje.

Ova vrhunska Android tema ima tri jedinstvene besplatne pozadine koje možete podesiti kao crne pozadine na početnom zaslonu ili kao najlepse pozadine iza ikonica za aplikacije. Prva je siva i crna pozadina sa geometrijskim figurama koje čini vaš telefon da vas telofoni ima pravu futurističku temu. Druga je crno bijela pozadina sa svjetlošću zvijezda dok je treca lici na starinske tapete, tako da čini ovaj fantastičan romantična tema.
Za postavljanje aplikaciju Crna Tema Go Launcher:

1. Preuzmite Go Launcher EX Google Play Marketa
2. Pritisnite MENU na telefonu
3. Pritisnite “teme”
4. Pritisnite Crna Tema Go Launcher

Koristeci ovu aplikaciju, možete vasa besplatna tema za mobilni moze postati moderna tema, starinska tema ili crno bijela tema za android. To je na vama da odaberete koja vam najbolje odgovara. Ne propustite dobre prilike u vašem životu. Besplatne teme za skidanje su tu! Preuzmite najbolju temu za Android koji čini da se osjećate mocno!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s