Cyanogen Pink Theme

Cyanogen-Pink-Theme-scr-1-HRCyanogen-Pink-Theme-scr-2-HRCyanogen-Pink-Theme-scr-3-HR

Nabavite samo najbolje teme za vaš telefon. Ako volite pink pozadine i roze boju, Cyanogen Pink Tema Go Launcher besplatna aplikacija je savršena za vas.

Preuzmi Aplikaciju Ovde : www.getjar.mobi/mobile/789793/Cyanogen-Pink-Theme

Kada se postavi ova besplatna tema za Android na telefon, telefon nikada nece biti isti. Ova slatka pink tema ce izgledati veličanstveno, posebno u mraku, kao da je iz svemira. Vaši prijatelji ce biti ljubomorni na vas i sigurno bi voljeli da ova cool pink tema bude i njihova.

Ovo je prava moderna tema koja ima dobro dizajniranu pink cyanogen pozadinu za Android i ikone. Sve tipke i ikone za aplikacije su redizajnirane sukladno Pink Tema za CyanogenMod, oni su crni i električno roza, vidljiv i jednostavan za korištenje. Ova neon pink tema je najbolji izbor za vas bez obzira koju vrstu telefona imate.

Pa, necete znati kako je dobro imati ovu temu prije nego što je probate, pa pogledajmo kako možete instalirati temu i koristiti je. Da bi Cyanogen Pink Tema mogla funkcionise potrebno je:

1. Preuzmite Go Launcher EX sa Google Play Market-a
2. Pritisnite MENU na telefonu
3. Pritisnite “teme”
4. Pritisnite Cyanogen Pink Tema
Ovo su najbolje besplatne teme za skidanje koje možete naci na tržištu i mozete se hvaliti na sve strane. Sada zaista imate razloga biti zadovoljni svojim telefonom jer izgleda savršeno kao što ste oduvijek željeli. Cyanogen Pink Tema Go Launcher je besplatna i uvijek ce biti. Uživajte!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s