Plava Go Launcher Tema

Cool-Blue-Theme-Go-Launcher-scr-1-HRCool-Blue-Theme-Go-Launcher-scr-2-HRCool-Blue-Theme-Go-Launcher-scr-3-HR

Da li trazite besplatne Android teme koje će učiniti vaš telefon najljepšim i najslađim na svijetu? Stanite, jer ste upravo nasli Plava Go Launcher Tema
aplikaciju koja vam je neophodna.

Get it on Google Play

Kada preuzmete najbolje teme za Android možete se opustiti, jer ova slatka tema izmamljuje osmehe na sve strane. Ova neon plavo besplatna tema ce vas uciniti popularnim. Svatko će pokušati biti poput vas, da imaju iste slatka plave teme, ali ćete i dalje biti prvi koji ju je skinuo.

Pokažite svoju nježnu stranu sa ovom Plava Go Launcher Tema aplikacijom za mobitele!

To nije samo jednostavna, svijetlo plava tema, niti je tamno plava tema, ali je vrh Android tema sa svim nijansama plave boje da će zagrijavati vase srce. Kada otključate vaš telefon vidjet ćete super plavu pozadinu s slatkim plavim slonom koji vam se smesi. Ne postoji način da budete tužni i nervozni više, ove teme će vas razveseliti uvek. Tko može ostati ravnodušan, dok gleda na slatke slonove oči? To je nemoguće. Druga pozadina za Android je zapravo super plava podloga za ikonice aplikacija. Tu je plava planeta i plavo nebo iznad okeana tema. Ovaj krajolik upotpunjen je plavom vodom.

Ovo je jedna od tema za djevojke al ii za djecake. Jednostavna za rukovanje s tipkama na zaslonu, i odlicnim grafikama. Novi dizajn je jednostavan, uljepsava ikonice i cini ih vidljivijima.

Kako primeniti Plava Go Launcher Tema aplikaciju:
1. Preuzmite Go Launcher EX na Google Play tržištu
2. Pritisnite izbornik na telefonu
3. Pritisnite “Teme”
4. Pritisnite Plava Go Launcher Tema

Dakle, s ovom kraljevski plavom temom za mobitele dobijate dvije besplatne pozadine za Android, lijepo dizajnirane ikone i lepsi telefon. Fantasticno je znati kako jedna romantična tema može promijeniti vaš život i učiniti da vjerujete u ljubav, čak i više.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s