Internet Radio

Da li uživate slušajući radio? Zanima vas da imate besplatan internet radio u svom džepu? Ako je tako, skidajte besplatno našu Android App Internet Radio!

cover

Get it on Google Play

Ako želite da idete u korak sa glazbom svih žanrova, ova Android App je namenjena vama. Besplatan radio omogućava vam da uživate u neogranicenoj besplatnoj glazbi gde god da se nalazite, 24 sata dnevno, 7 dana tjedno. Radio Internet dolazi s raznolikošću radio stanica dostupnih na webu, tako da cete sigurno naci nesto sto je po vasem ukusu.

Ovaj Android radio je zbirka najboljih radijskih postaja na internetu i to je zbirka besplatne glazbe iz cijelog svijeta. Što se žanrova glazbe tiče, u ovoj aplikaciji ćete naći Hip Hop radio, Latino radio, Dubstep radio, Dance radio, Jazz Radio, House radio, Country radio, Pop radio, radio Croatia, radio Balkan, radio Srbija, radio Posavina, radio Hrvatska, radio Bosna, radio BIH, radio stream. Koju god glazbu da preferirate naći ćete je u Internet radio aplikaciji.

Internet radio App je dizajnirana na način da emituje najbolje besplatne radio postaje širom sveta, I najbolju online glazbu iz svih krajeva svijeta. Pronalaženje dobre glazbe nikada nije bilo jednostavnije. Sada se smjestite, postavite music player vežite pojaseve i uživajte!

U aplikaciji cete naci I hrvatski Narodni radio, Antena Zagreb.

Dostupni značajke:
– Radio bez slušalica
– Postavite timer za radio stanicu i sleep timer, tako da radio stanica isključuje sama u određeno vrijeme
– Spremite ili dijelite radijske postaje na društvenim mrežama poput Facebooka i Twittera
– Widget aplikacije pojaviće se u obavijesti, tako da bi mozete kontrolirati radio postaje čak i kada je aplikacija isključena
– Koristite widget da postavite omiljenu radio stanicu kao prečac na početnom zaslonu.
– Izaberite favorites i napravite listu omiljenih kanala za brzi pristup
– Odaberite ‘more’ dugme za istraživanje drugih radijskih postaja
– Postavite radio alarm
** NB. Za rad ove aplikacije internet veza je potrebna. U slučaju da ne postoji internet veza a vi ste postavili alarm, probudice vas alarm iz vašeg mobilnog telefona.

Uređaj Kompatibilnost:
App radi savršeno na Samsung Galaxy S4 (Android 4.2 Jelly Bean), Samsung Galaxy S3 (Android 4.0), Samsung Galaxy S2 (Android 2.3.7), Samsung Galaxy Mini (Android 2.2.1 Froyo), HTC One X (Android 4.0 Ice Cream Sandwich), Sony Ericsson Xperia Arc S (Android 2.3.4 Gingerbread) i Samsung Galaxy Tab 10.1 (Android 3.1 Honeycomb). To je također kompatibilan sa: T-mobile, VIP i Tele2 pogon mobilne telefone.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s